2013/03/26

RUSTIC DRESSH&M Trend dress/ Zara shoes/ BikBok necklace
Kevään merkkejä on se, että ulkona voi olla 20 denierin sukkahousuissa ilman syväjäätymistä. Myös eilinen ratsastus ilman hanskoja oli aika varma merkkin. Varmin merkki on kuitenkin se, että mun kenkäkaappi tai tarkemmin sanottuna kasa on lisääntynyt kahden parin verran viikon sisään. Huolestuttavaa on myös se, että käydessäni Zarassa myyjä hymyili mulle ja sanoi että taas nähdään.

Palkkapäivä tietää aina shoppailua, ja olen harrastanut sitä pienissä kaavoin eilen ja tänään. Tämä mekko lähti mukaan eiliseltä kierrokselta. Sukkahousut ja matalat kengät eivät tosin tee oikeutta sille. Ruskettunut iho ja viimeviikkoiset kultapopot kylläkin tekisi. 
Mä vietän ansaittua lepopäivää tänään. Koulussa tuli tosin vietettyä pieni ikuisuus tänään ja napattiin sitten ensimmäiset kevät kuvat ihanimman Isan kanssa. Oon saanut mun hovikuvaajan takaisin!

Spring is here finally. How I know it? You can wear 20 denier tights without freezing. One hour riding without gloves didn't kill me and the strongest clue is that my shoe collection has go two pairs more. Should I be worried when the Zaras sales person says me that Hi again, nice shoes again?

Pay day always means shopping. I've been doing that a little in these couple days but I'm still waiting for that exclusive collection to show up in stores. This dress is something I found yesterday and I love it. 
But I think that tanned skin, bare legs and those metallic shoes seen here last would make this look better. 
I'm spending lazy day today even though I've been in school for long. We also took these spring pictures with my lovely Isa. I got my second photographer back!

4 comments:

 1. Ihana mekko ja hauskoja kuvia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) jooo hieman erilaisia kun yleensä!

   Delete
 2. siis aivan tosi upee look! toi mekko on niin täydellinen sun päällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) hieman vielä toisilla asusteilla kivempi!

   Delete