2013/03/05

SLEEVELESS TUXEDOBikBok shirt/ Zara bag/ Weekday vest/ ASOS shoes
Tänään sain sitten kokea sen, miten inhottavalta tuntuu, kun joku repii kesken unien ulos kuvaamaan. Santtu nimittäin syöksyi jo aamusta salille, ja kuvat piti ehtiä napata ennen sitä. Nyt istuskelen täällä kotisohvalla ja katselen telkkaria. Tunnin päästä olisi sitten suunta kohti Itistä, ei tosin töihin vaan treenaamaan. 
Viime perjantaiset treenit Steffin kanssa jätti jälkeensä aikamoiset lihaskivut, mutta ainakin tuntui siltä, että jotain on tullut tehtyä. Saa nähdä miten tän päivästen treenien kanssa käy. Treenien kanssa nään sitten Emmiä, ja mennään lounastamaan jonnekkin Itiksessä, sillä illaksi suuntaankin sitten taas töihin.
Ajattelin laittaa tänne loppuviikosta treenipostausta, sillä viime viikon treenit olivat niin mitättömät, ettei niistä mitää kovin suurta postaus olisi saanutkaan.
Tänään ajattelin kuitenkin pukea tällaisen asun. Olin katsellut Weekdayn hihatonta puvun takkia, jo pidempään, mutta en ollut kuitenkaan sitä hankkinut. Viime viikolla kävin kurkkaamassa alennuksia ja siellähän se oli super halvalla. Kesällä sitä voi käyttää ihan sellaisenaan mekkona, mutta meillä on töissä niin viileä, että lyhythihaisella tulee kylmä. Siksi tällä kertaa kaverina leopardipaita ja Asoksen nilkkurit, jotka tosin saavat vielä odottaa sulia katuja.

I found this lovely sleeveless vest from Weekday last week. It was on sale and I think it is going to look stunning in summer without any shirt or tights under it. 
Today's schedule is full of things to do. in the morning I've been fighting with our hotel reservation and soon I'm going to gym to meet my pt. Let's see how hard we are going to train today. After that I'm meeting Emmi for lunch and then work work work again. Tomorrow I'm starting my 10 day holiday, yeei!

No comments:

Post a Comment