2013/03/24

TRAIN LIKE A BEAST TO LOOK LIKE A BEAUTY


Kolme viikkoa kovaa treeniä takana, ja kuluva viikko on ehdottomasti ollut parhain mitä tulee treeneihin. Juoksu on luistanut super hyvin ja 5 kilometrin mittaiset lenkit menevät jo leikiten, joten enköhän mä pääse kesäkuuksi siihen kympin kuntoon.
Myös salilla oon huomannut kehtiystä, mutta tärkeimpänä pidän kuitenkin sitä, että Steffin ohjeilla oon oppinut piiskaamaan itseäni luovuttamatta.

Tällä viikolla oon myös huomannut muutoksia vartalossa. Säännöllisten ruokailuiden ja herkkujen vähentämisen ansiosta maha ei oo enää ollenkaan turvoksissa ja muutenkin on ollut paljon kevyempi olo. Odotan ja innolla niitä ihan kunnon treenin aiheuttamia muutoksia.
Koska treenailuiden suhteen ei oo tällä viikolla oikeastaan tapahtunut mitään sen kummallisempaa, niin ajattelin kirjoittaa teille testituloksia muutamista tuotteista.

Sain nimittäin Zipperalilta ylläolevassa kuvassa näkyvän jumpsuitin, sekä samaa matskua olevan hupparin testiin. Mä inhoon olla kotona "tavallisissa vaatteissa" tai tiedättehän niissä vaatteissa missä on ollut koko päivän. Mulla onkin kaapit täynnä toisiaan rumempia oloasuja, joten otin mielelläni jumpsuitin vastaan.
Ensimmäisen kokeilun jälkeen haalari onkin sujahtanut päälle lähes joka ilta, sillä se on ihan super mukava ja tykkään tosta kuosistakin. Muutaman kerran olen lähtenyt vetelemään tämä päällä myös salille ja tykkään tosi paljon näitte haalareiden helppoudesta.
En oo kokeillu muita jumpsuiteja, joten vertailua en pysty tekemään, mutta mä en ainakaan edes tarvitsisi minkään muunlaista, sillä tykkään haalarin pehmoisesta lisävuoresta ja siitä ettei se ole liian iso niinkuin monet muut haalarit.


Viime ja tällä viikolla testiin pääsivät myös Reebokin upouudet U-Form treenikengät. Kirjoittelinkin aikaisemmin Reebokin aamupalatilaisuudesta, jossa päästiin testailemaan tabathaa ja syömään herkkuaamupalaa. Saatiin kyseisestä tilaisuudesta näin jälkikäteen pienet kevätlahjat, johon kuului nämä kengät, sekä toppi ja housut.
Housut  ja toppi ovat kevään uudesta mallistosta, ja niiden tarkoituksena on saada käyttäjänsä näyttämään hoikemmalta. Vaikken mitään huimaa muutosta odottanutkaan vaatteet päälleni pistäessä niin olin kyllä hieman pettynyt. En huomannut oikeastaan mitään eroa entiseen ja housujen korkea vyötärö sai jopa masun näyttämään isommalta. Luulen kuitenkin, että tämän johtui siitä, että Reebok on muuttanut mitoitustaan ja nykyinen S koko vastaa vanhaa M. Ilmoittaessani vaatekookseni S ei sitä oltu otettu huomioon, vaan sain periaatteessa M koon vaatteet, jotka eivät ole tarpeeksi tiukkoja hoikentaakseen.
U-Form kengistä mulla ei puolestaan ole mitään negatiivista sanottavaa, vaan olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Heti kuullessani näistä kengistä halusin testata niitä, koska mä satun olemaan niitä kenellä hankaa kaikki kengät ja uusiin kenkiin totuttautuminen vie ikuisuuden.
Näissä kengissähän on ideana se, että kengän sisälle puhalletaan föönillä kuumaa ilmaa niin kauan, että takana oleva U-Form logo muuttuu punaiseksi. Tämän jälkeen jalka sujautetaan kenkään ja narut laitetaan tiukalle. Jalkaa pidetään kengässä n. 10min jonka aikana kenkä muotoutuu täydellisesti jalan mukaan.
Näin tosiaan kävi, koska nyt jo ahkerassa käytössä olleet kengät ovat olleet kuin sukat jalassa, enkä ole saanut yhtäkään rakkoa. Vaikka nämä mun kengät on jumppa käyttöön tarkoitettu, niin olen käynyt näillä myös juoksemassa, ja ne ovat olleet siihenkin hyvät. Ajattelin kuitenkin ulkotreenien alkaessa hankkia nämä U-Formit myös juoksukenkänä. Suosittelen todella!

Mutta nyt vielä loppuun hieman katsausta tämän viikon treeneihin.

Maanantai
salitreeni, tein sen treenin josta kerroin viime viikon treenipostauksessa

Tiistai
juoksua, lenkki tosin jäi lyhyeen jäätävän ilman takia

Keskiviikko
Personal Trainer, tehtiin hyppykyykkyjä, treenattiin leukoja ja tehtiin treeniä kahvakuulalla
ratsastus

Torstai
juoksu, puolen tunnin intervalli treeni

Perjantai
ratsastus

Lauantai 
4km reipas juoksulenkki

Sunnuntai 
sali, ylävartalo


2 comments:

  1. muista että lihasten pitää antaa myös levätä, jotta ne kehittyy, eli kannattaa lisätä kyllä yks lepopäivä treeniohjelmaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jooo niitten lepopäivien mahduttaminen aikatauluun on ollu aika vaikeeta kun on ollut into päällä :) mun ratsastelut on kuitenkin niin hömppäilyä että ne menee vapaasta !

      Delete