2013/03/10

WEEKLY TRAININGSpics weheartit.com
Oon pohtinut nyt muutaman viikon ajan, että alanko kirjoittamaan tänne ollenkaan mun treenaamisista. Stylebiteshan on ollut alusta saakka hyvin paljon pelkkiä asukuvia, mutta pidemmän pohdiskelun jälkeen päädyin siihen, että tästä lähtien tulen postailemaan enemmän myös mun muutakin elämää. Miettisin tämän muutoksen tekoa, jo syksyllä, mutta koska talvi teki päivistä ei niin mielenkiintoisia, niin päätin jättää muutoksen tekemättä. Nyt kun blogi ja mä heräillään molemmat pikku hiljaa talviunilta niin ajattelin tehdä pieniä muutoksia myös blogin puolelle.

Mutta niin niihin treeneihin. Tykkään itse lukea treeniblogeja, joten ajattelin jakaa myös mun tekemisiäni tänne kerran viikossa. Salilla treenaaminen on mulle täysin uutta, joten oon tässä pikku hiljaa opetellut sitä treenaamista yhdessä mun personal trainerin Steffin kanssa.
Voin suositella ihan jokaiselle personal trainerin hankkimista, sillä viikottaiset yhteiset treenit ovat lisänneet mun motivaatiota ihan älyttömästi. Mun ongelma on ollut myös se, etten oikein osaa haastaa itseäni. Pt laittaa kuitenkin joka treeneillä mut tekemään ne vikat toistot ja lisää painoja, sillon kun niitä ei oo tarpeeksi.
Tavoitteethan ei oo todellakaan missään fitness kisoissa, vaan treenaan  omaksi ilokseni ja sen vuoksi, että saisin kroppaani muokattua enemmän siihen suuntaan kun haluaisin sen olevan. Otettiin Santun kanssa ennen-kuvat ja nyt en halua katsoa niihin päinkään pariin viikkoon. Vaikkei mulla mitään ylipainoa olekaan, niin kuvat kyllä kertoivat, että siellä masussa on jotain muutakin kuin lihasta.
Suurimpana inspiraationa toimii kuitenkin mun tulevaisuuden haaveet. Muoti on alana todella raadollinen, ja vaikken malliksi haluakaan, niin kuinka moni on törmännyt katutyyli kuvissa lihaviin muotitoimittajiin tai muihin muoti persooniin? Mulle suurimpana motivaationa on ainakin tällä hetkellä juuri se ulkonäkö, sillä mulla ei oo ollu painoon liittyviä terveydellisiä ongelmia ja oon elänyt aina suhteellisen terveellisesti. 
Voisin myös kirjoittaa seuraavilla viikoilla tarkemmin mun treeneistä ja edistymisestä, sekä pt antamista ruokavinkeistä
 
Maanantai
salilla ihan itsenäisesti n.1h. Pääpaino oli vatsoissa ja tein myös hieman yläkropan lihaksia. 300 liikkeen vatsalihastreenin lisäksi myös hieman muita keskivartalon hallintaa parantavia juttuja.
Tiistai
Treenit yhdessä Steffin kanssa. Tehtiin käsiä ja loppuun myös rankka crossfit- tyyppinen treeni. Superia!
Keskiviikko
5km reipas kävely
Torstai
Sali treeni reilu 1h. Jalat. Paljon kyykkyjä ( tavallisia ja askelkyykkyjä)  ja monipuolista jalkatreeniä
Perjantai
talleilua, ratsastus 1h ( Trausti tosin teki mua enemmän töitä :) )
Lauantai
Salitreeniä 1,5h Allun kanssa. Tehtiin käsi treeniä tiistain ohjeilla. Treenin jälkeen mentiin infrapunasaunaan <3
Sunnuntai
7km reipas lenkki
 
Tsemppiä kaikille ihan hirmusesti treeneihin ja huomenna sitten taas sitä perinteistä asurallia, ja ajattelin koota tänne myös hieman ajatuksia syksyn näytöksistä. Tapaan huomenna myös Mari Kosusen, jota alan siis assaamaan, eli myös ehkä hieman lisää mun tulevista työkuvioista!
 
I'll write some posts about my tranings on Sundays. I'm so sorry but I can't translate these in English because I don't know these words in English and it woul take me so much time but I'll promise these posts will be published only on Sundays. Rest of the time posts will be about my style and fashion but this whole traninig thing is such a big issue right now in my life when I'm training 6 times in week including trainings with my pt.
 


8 comments:

 1. Mitäs jos keskittyisit kielenhuoltoon siellä yliopistolla tuon treenaamisen sijaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun kielessä ei ole yhtään mitään vikaa, sillon kun jaksan kirjoittaa kunnolla ja ajatuksella. Kun kirjotan iltaisin tänne blogin puolelle niin kirjoitan aika paljon rennommin ja harvoin jaksan juttuja oikolukea. Tästä lähtien kiinnitän huomiota enemmän noihin virheisiin.
   En tosin ymmärrä miten asia voi noin paljon häiritä, kun teksti on kuitenkin täysin sujuvaa ja sait varmasti myös selvää mitä "lauseilla" hain?

   Delete
  2. Sulla on kivan piristävä muotiblogi, mutta kieltämättä muakin on häirinnyt lähinnä esim. usein toistuvat yhdyssanavirheet. Tietysti sun tekstistä saa selvää, mutta ihmetyttää, että noinkin paljon virheitä vilisee tekstissä, jonka laatija opiskelee paljon kirjoitukseen keskittyvässä opinahjossa? Ite oon kyl aikamoinen yhdyssanavirhenatsi joten pistää ehkä silmään vielä helpommin!

   Delete
  3. Yritän jatkossa panostaa kieleen ja luettaa tekstit Santulla vielä oman lukemisen jälkeen :) haluun tehdä tätä kuitenkin niin, että postaukset olis teillekin mukavaa luettavaa!

   Delete
 2. Oujee hyvä Elina!! Ihanaa, että sulla on blogi! :)

  x Steffi

  ReplyDelete
 3. Musta on kiva et blogissa muutakin kuin asukuvia, eli treenipostaukset on vaan plussaa! ITe oon kans alkanut kirjoittelemaan enemmän treeneistäni, vaikka sitä en ennen tehnyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiva että tykkäät :) tarkoituksena olis keväämmällä alkaa tekemään myös muita postauksia, nyt aika ja sää ei oikeen anna periks muuhun kun asuihin :)

   Delete