2013/04/09

ABOVE HELSINKI


H&M Trend tassle skirt/ Zara dress/ Jimmy Choo for H&M shoes
Otettiin tänään Isan kanssa kuvia Helsingin yläpuolella. No ei nyt ihan sentään, koska metri oikealle istui pari jamppaa kaljalla ja muutama porras alaspäin opiskelijat heitteli barbaraa. Kevättä on kuitenkin rinnassa itse kullakin. Eilen todistin spugejen muuttomatkaa Kampin puistoon, kun olin matkalla töihin. Jäin suurehkon lauman jalkoihin sporassa ja kökkisin sitten niiden välissä loppumatkan. Steissillä hyppäsin sporasta ulos ja pysäkillä makasi yksi humaltanut oman elämän sankari päällään muutama vartijan korsto. Niin ja näin tänään myös kukkia, eiköhän tässä ollut jo yhdelle päivälle niitä kevään merkkejä.
Kalenteri olisi täynnä menoa tälle ja ensi viikolle, mutta oon niin fiiliksissä vapusta ja siitä, että enää pari viikkoa ja me viiletellään pitkin New Yorkin katuja, ettei koulujuttujen hoitamisesta ainakaan meinaa tulla mitään. Nyt kuitenkin kaikki nostaa peukut pystyyn, että lunta ei sada enää yhtään lisää, sillä viime päivien mental breakit saa nyt luvan riittää.

We took these pictures above Helsinki with Isa today. I just can't wait the spring to really start because when you look at these pictures it's almost summer, right?

4 comments:

  1. Ihana asu taas =)

    ReplyDelete
  2. näyttää olevan rankkaa elämää. ilmeestä päätellen meinaa. suosittelen hankkiutumista tantra kurssille. avaa uusia ovia ehkä sunkin elämässä.

    ReplyDelete
  3. Niii no totta, onhan se rankkaa kun aurinko paistaa silmiin ja tuulee :D

    ReplyDelete