2013/04/29

GLOBE HOPING


Olin viime viikolla käymässä Globe Hopen tehtaalla Nummelassa. Vaikka Globe Hope ei ehkä tuotteillaan ole sitä mihin mä pukeudun, niin arvostan todella paljon heidän ajatusmaailmaansa ja sitä, että vaatteet ja muut tuotteet tehdään täysin kierrätysperiaatteella. Paikan päällä yllätyin todella, sillä olin valmistautunut paljon suurempaan paikkaan ja koko tehtaassa työskenteli vain alle parikymmentä henkilöä.
Lounaan lomassa toimitusjohtaja Seija Lukkala kertoi Globe Hopen 10-vuotisesta taipaleesta, ja siitä kuinka viisi ensimmäistä vuotta olivat todella raskaita. Yrityksen eteen oli viisi ensimmäistä vuotta taisteltu todella kovaa ja vaikka rahaa oli syötetty sisään ei sitä tullut ulos, mutta viimein Globe Hope alkoi tuottamaan hitaasti, mutta kuitenkin niin että plussalle jäätiin.
Nykyään Globe Hope on kierrätysvaate kategoriassa todella iso tekijä, he tekevät läpimurtoa Saksassa ja ovat tehneet yhteistyötä monien yritysten kanssa, viimeisimpänä Rovion Angry Birds.

Seijan kertoma vahvisti sen, ettei vaateala todellakaan ole se helpoin. Vaatekaupan avaaminen ei ole todellakaan mikään yksinkertaine pikkujuttu, ja vankan aseman saavuttaminen vaatii todella paljon töitä. Töitä tulee tehdä paljon ja omaan tekemiseen pitää luottaa, nämä pätevät ihan kaikkeen.

Globe Hope muuten juhlii synttäreitään toukokuun lopulla Lasipalatsin aukiolla ja sinne on tulossa aika isot juhlat ja lavalla nähdään Anna Puu ja Axl Smith. Laitan vaikka teillekin tiedoksi tarkempaa päivää heti, kun saan kaivettua sen esiin.
Elämä näyttää olevan pelkkää juhlaa, kun huomenna juhlistetaan sitten vappua. Musta ei huomenna varmaan täällä kuullu, koska opiskelijavappu riennot alkaa jo päivällä, mutta keskiviikkona sitten ison kuvakasan kanssa takaisin.


No comments:

Post a Comment