2013/04/27

MARANTISH DRESS


Zara leather jacket+shoes/ BikBok dress+bag
Suunnittelin eilen illalla postaavani tänne. No siinä kävi sitten niin, että olin kotona töistä vasta yhdentoista aikaa. Eilinen half price day oli kyllä aikamoista menoa. Koko päivän liike oli ihan pullollaan ihmisiä, ja voitte varmaan kuvitella miltä se näytti, kun saatiin Mirkun kanssa ovet vihdoin kiinni.
Mullakin lähti kotiin muutama juttu. Tai no olin suunnitellut ostavani vain yhden mekon ja topin, mutta huomasin sullovani muovikassin niiden lisäksi toista mekkoa ja toppia, huivia ja kahta laukkua. No otan ne tänään Turkuun mukaan ja äippä saa valita niistä itselleen jotain. Tämä mekko on yksi eilisen saalis. ihastuin siihen heti kun sen näin ja päällä tykkään siitä vielä enemmän. Tällaiset hieman löysät ja suorat mekot on niitä parhaita arki- ja turvavaatteita olematta kuitenkaan tylsiä.
Nyt mun täytyy alkaa pakkaamaan ja tehdä vielä satamiljoonaa juttua ennen kuin suuntaan töiden pariin ja siitä vielä sitten Turkuun. Huomenna mulla on tiedossa kunnon aamupuristus, kun aion suunnata lenkkipoluille juoksemaan mun ekan 10km ikinä. 

I had planned yesterday that when I come back from work I post. But after a grazy half price day the whole shop was a big disaster and after cleaning the clock was already 10pm and when I finally got home it was so much that I was to tired to write anything clever.
I bought also some lovely pieces. Earlier yesterday there were only one dress and top in my reservation locker but in the evening when I finally got a chance to buy them there were also other dress and top, scarf and two bag. Oops. But this dress which you can see in photos is one of those dresses I bought. I love this kind of dresses which are perfect for work but look very nice.
But now I have to pack my suitcase because after work I take a train to Turku where I'm gonna spend couple days. Tomorrow morning I will challenge myself and run 10km at first time in my life. 

No comments:

Post a Comment