2013/04/13

MARY KATE AND ASHLEY OLSEN FOR BIKBOK


Ette arvaakaan kuinka iloinen olin bongatessani tiedon Olsenien siskosten ja BikBokin yhteistyöstä. Tiesin, että jokin isompi yhteistyö on tulossa, mutta mistään muusta ei ollut hajua, kunnes @bikbokofficiell oli julkaissut tänään tällasen infon Instagramiin. Rakastan kaksosten suunnittelemaa The Row merkkiä, ja toivon, että yhteistyössä tulisi samantyyppisiä juttuja. Niin ja tässähän ei ole kyse mistään yhdestä mallistosta, vaan kolmesta, ja ensimmäinen mallisto ilmestyy jo ensi syksynä.

 Niin ja mun pitäis nyt tehdä jotain ihan muuta, kuin blogata. Koulujutut oottaa mua ja taidan viihtyä niiden parissa myöhään yöhön asti, sillä tulin tallilta kotiin tunti takaperin ja koulujuttujen kimppuun hyökkään ensimmäistä kertaa nyt, huoh...

  Olsen twing are collaborating with BikBok. They are designing three collections which and first one will be launched in next fall. I' so excited since Iäm a huge fan of their own label The Row. I hope that these collections are going to be similar, yeeei! But now I need to do some school stuff even though I wouldn't care to do that so much right now, huh.

2 comments:

 1. Moikka, sellaista kyselisin kun aikaisemmin puhuit että abercrombie avaisi liikkeen helsinkiin, niin onkohan tämä todella tapahtumassa vai oliko se vain huhu? Odotan kyllä itsekkin innolla jo tuota uutta Mary Kate ja Ashleyn mallistoa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No me törmättiin yhden kaverin kanssa hänen tuttuun joka oli ollut juuri työhaastattelussa myyjän paikkaan, myöhemmin kuulin yhdeltä Santun kaverilta että heillä koulussa oli pidetty myös jotain työhaastatteluja a&f, mutta en sitten tiedä kun ei oo tästä kuulunu mitään :D aika outoa että jo rekrytoivat henkilökuntaa muttei sitten avatakaan?
   Sama, en malttaisi odottaa!

   Delete