2013/04/28

NUDE KIND OF COLOR
BikBok dress+bag/ H&M kimono/ Zara heels
Tänään tuli sitten vedettyä se 10km. Ensimmäiset kolme kilometriä olivat yhtä tuskaa, mutta sen jälkeen juoksu lähti rullaamaan ja viimeiset metrit meni jo niin lennokkaasti. Olin sanoinkuvaamattoman ylpeä itsestäni, kun sain painaa Sporttrackerissa stopin. Vielä pari kuukautta sitten pidin mahdottomana tehtävänä juosta edes 5km ja nyt kymppi menee jo helposti. Jee!
Vauhdikkaan päivän aloituksen jälkeen päivä onkin ollut sitten vähintään yhtä vauhdikas. Oon leiponut pari pizzaa, marianne-mansikka juustokakun ja rocky roadia. Käytiin myös iskän ja äitin kanssa shoppailemassa mulle uudet juoksukengät ja iskälle takki, jonka jälkeen mentiin Saskian ja Allun kanssa Ikeaan ja Plantageniin ostamaan kaikennäköistä turhaa. Siinä välissä kävin kotona ja kohta me suunnattiinkin jo iltakävelylle Ruissaloon samaisen kaksikon kanssa.
Äiti sanoi mulle eilen, että älä sitten taas pakkaa liikaa vaatteita mukaan, kun oot vain yhden päivän. No niin kerrankin otin sitten opikseni viime kerroista, ja jouduin myöntämään äitin olleen väärässä. Tästä syystä mä siis vetelin tänään tällaisessa prinsessamekossa pitkin maita ja mantuja. Itse tykkäsin asusta kovasti. Laukku on myös sävysävyyn ja tolle laukulle kertyy aivan varmasti monta käyttökertaa. Se on samainen laukku kuin viime postauksessa nähty musta laukku.
Odotan nyt tulevaa viikkoa kovasti. Tiedossa on vapun juhlintaa ja vappu brunssia, kesäloman alkua ja sunnuntaina me lähdetään New Yorkiin. Aika on tosiaan mennyt niin nopeasti, huh.

This morning it happened. I ran 10 km and it felt very good and I was so proud of myself. Couple months ago I wouldn't believe that I could do this. 10km is not maybe that long run but for me who used to hate running this is very big step.
After very speedy morning the day has been more than speedy. I have baked couple pizzas, marianne-strawberry cheesecake and rocky road. Then we went to shop new running shoes fro me and coat for my dad. We also spent time in IKEA with Saskia and Allu and after a little relaxing time at home we were already on our way to evening walk.
Yesterday my mom said to me that don't take that much clothes with you as usually. I obeyd her and I have to admit that she was wrong. That is the reason for me wearing this lovely princess dress in a normal day. But I think that kimono makes it more casual. I also fell in love with that big nude shopper bag. I have it also in black color and they're just perfect.

Tomorrow starts the grazy week. We are celebrating vappu for two days and gonna have a homemade brunch by me. Then I need to work and do the last school stuff before summer holiday which actually starts on Thursday. And then on Sunday we are flying to New York.

No comments:

Post a Comment