2013/04/12

ROSE GOLDH&M CC Exclusive dress/ Zara heels
Eilen tuli sitten korkattua sukkahousuton asu. Meillä oli eilen Kuninkaalliset sitsit, joka tarjosi super hyvän tilaisuuden pukea ylle  viimeviikkoisen ostoksen H&M Conscious Exclusive mallistosta. Täytyy kyllä myöntää, että muutama kerros itseruskettavaa olisi kyllä tehnyt terää, sillä toi valkoinen iho ei oikein imartele mekkoa, ja kenkiä vielä vähemmän. Mutta siitä mä oon aika iloinen, että eipäs tullut yhtään kylmä, vaikka kävelinkin vielä muutaman kilometrin matkan kotiin illalla.
Otin eilen illalla ihan rauhassa ja join vain muutaman lasin viiniä, koska tiesin että mulla olisi aamulla treenit personal trainerin kanssa ja sen perään vielä 7 tuntia töitä. No aamulla jouduin todistamaan sitä, että muutamasta viinilasista voi tulla darra. Vedettiin treenit sitten hieman kevyemmin ja työtkin meni vielä yllättävän hyvin. Nyt töistä päästyä köllähdin sohvalle, jossa pysyn loppuillan. Huomenna on tiedossa taas töitä ja kasa koulujuttuja odottelee myös tekijäänsä. Olisiko innokkaita kirjoittamaan muutaman tiivistelmän, esseen ja esitelmän?

Yesterday was the first "no tights"-day even though we still have some snow left here in Helsinki. We got a party with theme Royalties and I decided to wear my new dress from H&M Conscious Exclusive collection. But when I'm watching these photos it looks like I would need some tanning because those shoes looks quite lame with white legs.
I drank only couple glasses of wine because I knew that I have training with my personal trainer and 7 hours of work after that. But when I woke up in the morning I got hangover. I didn't know that you can get hangover by drinking two glasses of wine. We trained calmly and work day went also quite okay. Now I'm going to take easy this evening because tomorrow I need to work, do some school stuff and go to stable, grazy day coming.

4 comments:

 1. On kyllä super ihana mekko :)

  ReplyDelete
 2. Mä tilasin hm.comista saman mekon, mutta ei ole vielä saapunut! Mitä kokoa toi sulla on? Näyttää vähän isolta vyötärösaumasta ylöspäin, jää jotenkin ylimäärästä kangasta tohon takaosaan kädentien kohdalle ja sitten tohon eteen. Tietysti valmisvaate ei ikinä voi istua täydellisesti. Mutta kaunis on jokatapauksessa!

  -Jenny

  ReplyDelete
 3. Tä mun on 38 ja olisin halunnu pienemmän, mutta kaikki pienemmät koot oli loppu, niin asttelin että tä saa kelvata kun halusin tän niin paljon :) en kuitenkas usko et mitää hirveen isoja koko eroja noissa on!

  ReplyDelete