2013/04/24

SANDALICIOUS

Zara oriental suit+shoes+jacket/ BikBok bag+necklace
Tänään tuli hieman tyhmä olo, kun aamun ulkoilusta inspiroituneena lampsin ulos pelkät sandaalit jalassa. No aluksi ei ollut kylmä, vaan sopiva. Siinä sitten toljailtiin spora pysäkillä muiden odottelijoiden kanssa toinen toisijamme. Kylmä tuli vasta siinä vaiheessa, kun huomasin että muilla oli jalassa talvikengät ja villakangastakit. Niin no ei +10 ehkä vielä ole niitä sandaalikelejä, täytyykin odotella sinne New Yorkiin, jonne on ainakin tämän hetkisten ennustusten mukaan luvattu hellekelejä.

Päälle eksyi tänään, mun tän hetkinen lempiasu. Rakastan, rakastan, rakastan tota aasialaishenkistä printtiä ja super mukavaa kangasta, sekä väljää istuvuutta. Ihan täydellinen. Jos kesällä tulee hiljaista asujen suhteen, niin voitte pitää syypäänä tätä comboa, joka tulee ihan varmasti eksymään päälle luvattoman monta kertaa. Tänään se pääsi päälle, kun me suunnattiin Santun kanssa NRJ studiolle katsomaan Darinia. Hieman vaihtelua tähän perus arkeen!

I felt very stupid today because my walk in the afternoon made me feel that the weather is warm enough for sandals. Actually I didn't feel cold when I went outside but after watching other people's clothes I started to freeze. They were wearing winter boots and wool coats. Maybe +10 is not warm enough for sandals. I think I need to wait for New York.

But the outfit I wore today is one of my biggest favorites. I love that print, material and loose fit, pure perfection. If there are quiet days in summer you can blame on this suit. Today I wore it when we went to see Darin with Santtu. He was playing live on NRJ radio station and it was really nice to do something different.

4 comments:

 1. näytät niin vitun onnelliselta ja tyytyväiseltä elämääs että kateeksi käy. hieman pilkettä silmäkulmassa ei tekis sullekkaan pahitteeks. tai toki jos olet niin masentunut ja tylsistynyt kuin annat ymmärtää niin eihän sille mitän. voi. pieni loma ei tekisi sullekkaan varmaan huonoa. nauti elämästäsi suomen huippumuodin parissa, jos sitä siksi voi kutsua. pitkälle et siellä tule pääsemään. ihan vaan vinkkinä. kannattaa suunnata isommille markkinoille jos vaan kiinnostaa jotain fiksua duunata.
  PS terkkuja elleltä. soittele päätoimittajalle huomen aamulle klo 9-10 aikaan. olen sopinut sulle puhelin tapaamisen kunhan pirauttelet ajoissa. toivottavasti saat hommat luistamaan.:) terkut nykistä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon huolenpidosta mutta oon kyllä itseasiassa ihan onnellinen tällä hetkellä ja lomastakaan sun ei tarvi huolehtia kun sellanen mulla ens viikolla on :) ja mulla on itseasiassa ihan omat kontaktit Ellelle ja kävin siellä juttelemassa Mirvan kanssa pari päivää sitten niin eipä sun tarvi siitäkään huolehtia, LOL!

   Delete
 2. aivan ihanat housut ja muutenkin upee blogi sulla! :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäki tykkään niistä ja kiitos :)

   Delete