2013/04/11

SPRING NAILS, YES PLEASE


 pics me+Feet&Soul Experience
Sain tänään aloittaa aamuni ihan mahtavalla tavalla. Enkun luennon sijaan tallustelin Annankadulle Feet & Soul Experienceen. Kyseessä on viime viikolla ovensa avannut ylellisiin jalkahoitoihin erikoistunut day spa. Tämä ei todellakaan ole mitään "muka tekaistua tarvetta" mitä blogeissa usein näkee, vaan kaikki pidempään seuranneet varmaankin muistavat mun valitelleen mun kenkä- ja jalkaongelmista useaan otteeseen.
Mulle tehtiin lähes kaksituntinen Heavenly Spa pedicure earth spa ominaisuudella, joka on tarkoitettu jaloille, joissa on kovettumia ja iho on kuiva. Hoito koostui jalkakylvystä, kovettumien poistosta, kynsien laitosta, naamiosta ja jalkojen, sekä säärien hieronnasta. Tykkäsin kovasti siitä, että hoidon aikana kerrottiin aina käytettävistä tuotteista, ja millaisia ominaisuuksia niillä on. Tarjolla oli myös pientä purtavaa ja juotavaa.
Span omistaja Marika on hakenut innoistusta Balilta ja muualta Aasiasta ja kaikki hoitolassa tehtävät hoidot oli hieman erikoisempia verrattuna siihen mihin ollaan totuttu. Jalkahoitojen lisäksi tarjonnassa on mm. bambu hierontaa, hoito jossa käytetään kuivattuja hedelmiä, sekä laavakivi hoitoja. Myös hieman perinteisempiä hoitoja oli tarjolla, kuten manikyyriä, varpaankynsien geelausta, sekä vartalosokerointia. 
Hoitolassa pyritään käyttämään mahdollisimman ekologisia tuotteita ja kynsilakoista lähtien haitalliset aineet oli poistettu. Mä valitsin omiin kynsiini Spa Ritualin possunpinkin kynsilakan. Kynsilakkojen lisäksi myös muut tuotteet oli sellaisia joihin, en oo törmännyt missään aikaisemmin. Feet & Soul Experience onkin Helsingin ensimmäinen day spa, joka käyttää Kalaharin tuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu Kalaharin aavikon mineraaleista ja kaikki tuotot tuotteista lahjoitetaan aavikolla elävien heimojen hyväksi.

Täytyy kyllä todeta, että tä tuli enemmän kuin hyvään ajankohtaan, sillä mua on jo kolme päivää vaivannut tosi kipeä kovettuma pikkuvarpaassa. Ajattelin tänään myös uhmata noita lumikinoksia tuolla ulkona ja suunnata sitseille ilman sukkahousuja, sillä mekko, jonka ajattelin pukea ei hyväksy kaverikseen tunkkaisia sukkiksia. Laitan illan asusta kuvia myöhemmin !

I started my day with a pedicure in new day spa Feet & Soul Experience. It was absolutely fantastic and now my feet look alive again. 

7 comments:

 1. Kuulostaa taivaalliselta. Mitähän tuo mahtoi maksaa? Olisi kiva kokeilla tuota paikkaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pääsin testaamaan veloisuksetta, mutta taisi maksaa 120e :) oli kyllä sen arvoinen

   Delete
 2. näyttää ihanalta paikalta!

  ReplyDelete
 3. Hups, aikamoinen hinta. No maksaahan nuo syötävät ja paikan upea sisustus. Taidan kuitenkin tulevaisuudessa keskittyä ihan tuohon jalkahoidon saamiseen muualla, olo sen jälkeen on luksusta, eikä käy niin pahasti kukkarolleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiku 105e oli hinta :) se kuulostaa aika paljolta, mutta hoito oli kyllä super hyvä ja paljon perusteellisempi kun muut missä oon ollu

   Delete
 4. Hoito on 1.45 min pitkä ja maksaa sen 112e.

  ReplyDelete