2013/04/16

STYLEBITES 1-YEAR!

Zara skirt +leather jacket/ BikBok scarf/ AB for Nelly Shoes
Aloin eilen selaamaan blogin vanhoja postauksia, ja tajusin, että Stylebites täytti eilen vuoden. Vuoden ajan tänne on päivittynyt useita asuja ja tärkeitä hetkiä. Teitä lukijoita on kertynyt jo ihan kivasti ja olette viime aikoina olleet aktiivisia kommentoinnin suhteen, joka on saanut mut todella iloiseksi, jatkakaa sitä! Jatkossa pyrin tekemään Stylebitesista vielä paremman. Nyt kun koulu loppuu ja loma alkaa asukuvia tulee päivittäin ja pyrin kuvailemaan myös mun muuta elämää enemmän. Kesälle on luvassa muita isompiakin muutoksia, mutta niistä sitten lisää kun asiat varmistuvat. Mutta se jos joku on varmaa niin tämä on vasta alkua :)

Nyt mä kuitenkin lähen kokkailemaan. Tänään on ollut aika hullu päivä. Oon ollu koulussa josta suoraan salille. Salilla Steffi piti mulle kuolema treenit ja sieltä pitikin juosta kamalaa vauhtia kotiin syömään ja tallille. Tunti sitten tulin kotiin ja aloin siivoamaan, koska täällä oli pieni katastrofi päällä. Että silleen mä juhlistin blogin synttäreitä :)

Yesterday I start reading the old posts of the blog and I realized that Stylebites did have birthday. One year I have been posting outfit pictures and some of my greatest moments. You guys make me so happy every time you comment here so keep doing that.
When my school ends in two weeks outfit pictures will be daily good and I will also post some other things happening in my life. For summer I got whole new plans but I'll tell you more about that when I know more by myself but I promise this has been just start.

Now I need  to make some food. This day has been crazy. First school then training with my personal trainer. It was so fun but at the same time very hard. Then after gym I headed to home to eat fast and after that to stable. I came back an hour ago and our home was a big disaster. I started to clean. So this is how I celebrated Stylebites' birthday :)

2 comments:

  1. Onnea 1-vuotiaalle ja menestystä jatkossa:)

    ReplyDelete