2013/04/14

WHOLE SUITH&M Conscious Exclusive kimono+pants/ Zara shoes/ Ginatricot bag
Tänään päätin oikein vapaapäivän kunniaksi vetää päälleni kaikki tän hetken lempparit. Kuvien maisemaa katsomalla voi kuitenkin päätellä, että ihan todellisuudessa tällaisella varustuksella ei olisi tuolla loskan ja lumen rippeiden keskellä ihan tarjennut, mutta toivoin että olisi. Oon tänään laiskotellut muuten ihan olan takaa, koska tän päivän osalta kalenteri oli ihan typötyhjä. Toisaalta laiskotteluksi ei voi kyllä kutsua tota koulutöiden armotonta raapustamista. Niitä on ollu pinossa ja poikittain ja on edelleen, mutta muutaman jutun sain kuitenkin hoidettua pois päiväjärjestyksestä.
Niin ja käytiinhän me Santun kanssa salillakin. Santtu "piiskasi" mua, tai oikeestaan mä piiskasin sitä koska se ei meinannut selvitä edes lankkujen kellottamisesta tai tavaroiden hakemisesta. Santtu ei jaksanut itse treenata ja raahasi mut vielä treenin jälkeen mäkkiin hakemaan sille muutaman hampparin. Tällaista tä täällä meillä on. Mä yritän tsempata treenien ja ruokailuitten suhteen samaa tahtia, kun toi pullukka mässyttää pizzaa ja kebabia. Onneksi se ei ainakaan vielä näy elintasokummun kasvuna :)

Today was my only day off from lessons and work this week and I decided to take it easy. I've been watching TV and I've also done some school stuff. Yes and I wore these clothes today. Here are all of my favorites in one outfit. I love that suit and those shoes are amazing. But as you can see here is still some snow left and wearing sandals isn't really possible yet.
In the evening I took Santtu to gym with me. He didn't train so he was there just to help me with the stuff and to take some time when I was doing some exercises. And after the gym he take me to McDonald's with him. This is how our life goes here. I try to work out and eat clean and at the same time Santtu is eating pizza and kebab as much as he can. But happily he don't have the man boobs or big belly yet :) 

No comments:

Post a Comment