2013/05/16

BELLY SHIRT

CROPPED. Yesterday was maybe the most perfect weekday. In the morning when I woke up the whole city looked so nice. Helsinki is such a beautiful in summer. I can't believe that after 6 months winter it's finally summer. I couldn't even imagine that you could wear sandals also in Helsinki when we came back from New York on Tuesday. Sandals weren't enough and I wanted to try my new belly shirt for the first time. I fell in love with that trend immediately when I saw the SS'13 runway photos and after that I've been working on my tummy quite hard.


So why was yesterday so perfect. In the morning I took a metro to gym where I met my personal trainer. Even though the work out didn't go that well it was very nice to be back on gym after a holiday.  But afternoon was the best part of my day because I met my lovely bestie Emmi. It was so nice to chat in Esplanad park eating strawberries and enjoying the sun.
We run around the town almost 4 hours and when I came back to home I was supposed to do my last school works but what happened. I came here and started to make a new banner. Then I wanted to change also some other things and ooops what happened. It took me almost four hours to do that but I'm so proud of myself. I didn't even know that I'm such a nerd!

Eilinen oli ehkäpä täydellisin arkipäivä, tai mulla oli koko päivän tosi onnellinen olo. Aamulla kun mä heräsin niin olin jo tosi hyvällä tuulella, Helsinki on niin kaunis kesällä ja se aurinko. Mä en pysty vieläkään tajuamaan sitä, että melkein puol vuotta kestänyt talvi on nyt vihdoin ohi, ja vielä vähemmän mä uskoin, että kun tullaan Nykistä kotiin niin täällä tarkenisi sandaaleilla. Mutta niin se kuulkaas nyt on, jeee!
Sandaalit ei riittänyt mulle eilen, vaan päätin kokeilla myös mun uutta napapaitaa tän rennon asun kanssa. Ja ainakin omasta mielestä toimii. Ihastuin niin kovasti tähän napapaita trendiin kun näin näytöskuvat, että oli pakko alkaa treenaamaan sitä masua kesäkuntoon ihan olan takaa.

Niin ja miksi eilinen oli sitten muka niin täydellinen. No pääsin pitkästä aikaa treenaamaan oikein kunnolla, kun menin aamulla näkemään Steffiä. Mun osalta treeni oli aika vaisu, johtuen varmaankin just pienestä tauosta ja jet lagista, mutta silti. Mutta iltapäivä oli ehdottomasti päivän kohokohta kun näin mun parasta kaveria Emmiä Espalla mansikkapiknikin merkeissä. Me jutskailtiin ja kierrettiin kaupunkia varmaan neljä tuntia, ja kun viimein pääsin kotiin niin mun olisi pitänyt alkaa tekemään viimeistiä koulujuttuja. No mites siinä sit kävikään. Aattelin nopeasti tehdä uuden bannerin ja seuraavaksi kun katoin kelloa oli se jo melkein puoli yö. Hupsis. Mutta oon ylpeä musta, koska en edes tiennyt että oon tällanen nörtti!BikBok jeans+sunnies+bag/ H&M Trend coat/ Topshop top

2 comments:

 1. Aivan älyttömän ihana koru! Mistä se mahtaa olla?

  http://nevaehnevaeh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. koru on Zarasta :) Emmi osti sen eilen ja niitä oli ainakin keskustassa vielä jäljellä!

   Delete