2013/05/25

BLACK AND STRIPES

 BLACK.  I colored my hair on Thursday. Even though I have done that million times earlier this time things didn't go that well. I put the dark brown color into my hair and start cleaning. When I finished I went back to bathroom and the color was all over my face and the color was black. Now I've been goth couple days.


It have felt very weird to have some free time in this week. Usually I have so much to do that in the evening I go to sleep right away. But this week I have had time to do all the things with time and it feels so nice. Maybe it's because my school is now totally over for this year or I don't know.
Yesterday was fabulous day. In the morning I went to run and after that I met Emmi in the city. We lunched together and visited Helsinki Fashion stock sales. I also met Sofia and we talked a little bit about next week's photo shootings. New week is going to be fun!
Then to stable and it felt so summer. There were flowers everywhere and we also went to lake to swim with ponies.
In the evening we spent time in Veera's new apartment. I can't even remember when was the last  I've
been with these girls all together. Perfect!

Värjäsin pari päivää sitten hiukset pitkästä aikaa. Värinä oli se tumman ruskea, joka on aikaisemmillakin kerroilla palvellut hyvin. No tällä kertaa ei käynyt niin kuin niinllä aiemmilla varmaan miljoonalla kerralla. Aloin siivoamaan ja seuraavan kerran kun menin kylpyhuoneeseen väri oli valunut ympäri naamaa ja värissä olevat hiukset olivat liimautuneet pitkin poskia. Värikin oli muuttunut mustaksi. No nyt tässä ollaan menty muutama päivä aikamoisella gootti lookilla värit naamalla, heh.

Muutenkin tämä viikko on tuntunut erilaiselta. Yleensä mun kalenteri on aikalailla täynnä ja aikaa ei meinaa millään löytyä millekään ylimääräiselle. Mutta tällä viikolla asiat on ollut eri tavalla, mulla on ollut aikaa! Kaikki asiat on voinut tehdä kunnolla ajan kanssa. Ehkä se johtuu siitä, että koulu loppui vihdoin tältä vuodelta.
Eilinen oli ihana päivä. Aamulla kävin juoksemassa ja sen jälkeen näin Emmiä kaupungilla. Me käytiin lounastamassa yhdessä ja kierreltiin Helsinki Fashion Stock Salesissa. Sen jälkeen tapasin pikaisesti Sofiaa ja me puhuttiin ensi viikon kuvauksista. Ensi viikko tulee olemaan niin hauska, ihan super paljon kaikkia kivoja juttuja!
Sen jälkeen me suunnattiin tallille ja siellä kesäfiilis oli jo ihan huipussaan. Kaikkialla oli kukkia, ponit oli laitumella ja ratsastus päätyi järvelle. Ihana päivä päättyi Veeran luo, kun me käytiin Emmin, Sannin ja Mian kanssa ratsaamassa Veeran uusi koti. Oli superia nähdä kaikkia samaan aikaan!
Zara blazer/ Weekday vest/ Seppälä pants/ Zara+DIY shoes/BikBok bag

No comments:

Post a Comment