2013/05/19

FLOWER CROWN

 SUMMER.  I think you can imagine how happy I was yesterday when I was having my day off. My mom was here in Helsinki visiting us but unfortunately she already left yesterday. In morning I went to stable for a long time and it was funny because last time I were there it wasn't summer. We went to lake to swim with horses and that was so so funny.


When I get back to home it was time to ice hockey. I was so angry after the game because Sweden crushed Finland quite bad. And in the evening Eurovision song contest didn't go better. I really liked our representative Krista so much and I thought she could get more votes but no.
I was supposed to go to Anna's place in the evening to watch those games but after dressing we got an offer from Santtu's friend to go to Uunisaari to chill, eat and sauna. Evening got quite long and it was already so much when we came back to mainland.
But this is what I wore yesterday. True summer outfit I would say. We manage to catch only theses photos before my memory card got broken. I deleted all photos yesterday and now it said after 6 photos that it's full. I don't know what to do but I hope I find some solution. When I fix that we go back to Uunisaari to take photos. It's such a pretty place.

Voitte varmaan kuvitella kuinka hyvään paikkaan mun eilinen vapaa päivä tuli. Äiti oli Turusta täällä kylässä ja harmitti niin paljon kun hän lähti jo eilen kotiin. Olis ollu kivaa pitää mami täällä pidempään. Menin aamusta tallille ensimmäistä kertaa loman jälkeen ja se oli niin kivaa, koska sillä välillä kun oon ollut poissa kesä oli tullut myös Tuusulaan. Pelto ratsastelun jälkeen me käytiin vielä uittamassakin heppoja ja se oli niin hauskaa. Traustikin oli niin innoissaan!
Kun tulin tallilta himaan niin Suomi-Ruotsi peli alkoi ja kaikki varmaan tietääkin miten siinä kävi. Pitelin ensimmäisen erän käsiä silmillä ja sama meno jatkui myös muissa erissä. Ihan kamalaa katottavaa. Hävityn pelin jälkeen laitoin sitten kaiken toivon Euroviisuihin, joissa me ei menestystä kyllä niitetty. Mua harmitti, koska mä todella pidän Kristasta ja olisin luullut, että hän saa enemmän pisteitä.
Mun piti viettää kisakatsomo ilta eilen Annalla, mutta pelin jälkeen Santun kaveri kutsui meidän Uunisaareen saunomaan ja syömään. Lopulta ilta venyi niin pitkäksi, että kello oli jo tosi paljon kun päästiin takaisin mantereelle. Tästä illan asusta mulla ei valitettavasti oo kun nämä muutamat kuvat, koska kameran muistikortti sanoi eilen itsensä irti. Poistin kaikki matkakuvat kortilta, ja kun otettiin näitä niin kortti alkoi herjaamaan, että se on täynnä. No ehkä mä nörtti keksin jotain sen korjaamiseksi. Sitten kun se on korjattu niin palataan saareen kuvailemaan, se oli niin kaunis paikka!Zara dress/ BikBok flower crown

2 comments: