2013/05/01

GLADA VAPPEN


Nyt on tullut sitten riipaistua läpi ensimmäinen vappu lakki päässä, ensimmäinen vappu haalarit päällä ja ensimmäinen vappu Helsingissä. Viimeiset kaksi päivää ovat olleet ihan mahtavia. Aloiteltiin eilen juhlintaa jo hyvissä ajoin päivällä ja tulikin sitten rilluteltua sen verran perusteellisesti, että mulla on vain hajanaisia muistikuvia illalta. Ainakin siihen saakka, kunnes päästiin Miran poikaystävän Aleksin luo, ja jossa me aika hämmentyneenä saatiin Nooran kanssa huutohali hepuli. Noora opiskelee Mikkelissä ja on mun todella hyvä kaveri, enkä todellakaan kuvitellut löytäväni sitä täältä. Oltiin Nooran kanssa niin huumassa tästä reunionista, että laitettiin sitten loppuilta jalalla koreasti baarin tanssilattialla.

Tän rilluttelun jälkeen tuli nukuttua pari tuntia kunnon koiran unta, koska heräsin puolen tunnin välein paniikissa tarkastamaan, että joko mun pitää herätä. No en lopulta jaksanut taistella enää tätä valvomista vastaan ja me alettiinkin Santun kanssa väsämään vappubrunssia kivassa väsydarrassa. No saatiin se valmiiksi ajoissa, kun median tytöt sitten saapu skumppabrunssille. Sen jälkeen onkin otettu enemmän ja vähemmän rauhassa. Tulin vasta äsken kotiin ja teen tällä hetkellä väsymyskuolemaa.

Toivottavasti teilläkin oli hauska vappu, palaillaan huomenna!

Some photos from First of May. It has been so amazing two days, so much fun moments. But now I'm so tired that I need to get some rest before tomorrow. I'll be back !

1 comment: