2013/05/04

KITTEN HEELS

BikBok bag+jeans/ Zara heels+shirt/ H&M kimono
Eilen illalla mennessäni Oonan synttäreille näissä releissä Isa ihmetteli ihan ääneen, että outoa kun mulla on farkut. Niin no ainakin siniset farkut. Ongelmaa ei ole mustien farkkujen kanssa, ja Never Denimin mustat super flexit ovatkin eksyneet jalkaan lähemmäs sata kertaa, mutta kun puhutaan sinisistä housuista niin asia on ihan toisin. 
Siniset farkut vaatii kesää, ja niiden pitää olla väljät. Tiukkojen sinisten farkkujen yhdistäminen olisi mulle lähes mahdoton tehtävä, tai ainakin se siltä tuntuu. Kaivoin eilen sitten esiin nämä jo talvella ostamani boyfriend malliset farkut, ja päätin kokeilla tällaista rennon juhlavaa asua. Mä ainakin tykkäään ja paljon, näyttää kivalta ja tuntui mukavalta.
Nyt sitten kostautui se parin viikon laiskottelu, kun mulla on kirjoitettavana enkun essee ja oppimispäiväkirja, niin ja sitten pitäis vielä pakata ja ehtiä katsomaan Suomen peliä. Onneksi huomenna alkaa sitten se ihan todellinen loma, ja seuraavat postaukset tuleekin sitten NYCistä käsin, woohoo!

Yesterday evening I wen to Oona's birthday party wearing this outfit and first I saw Isa the only words she said was that it was weird to see me wearing jeans, blue jeans. There is no problem with black ones but if you talk about blue jeans I'm totally lost with them.
I think that blue jeans are summer jeans and the only model I prefer is loose fit. Yesterday I took these beauties out of the closet and decided to mic them with pale colors and kitten heels. I really love this outfit which looks quite nice and is still very comfy.
I would love to spend the same kind of evening also today but here I am with two essays to write and I should also pack my suitcase. But happily my holiday starts tomorrow and the next posts will be posted from New York!

No comments:

Post a Comment