2013/05/06

NEW YORK DAY 1


Zara bag+shoes/ BikBok skirt+necklace+scarf/ Seppälä shirt

Perillä ollaan ja kello on täällä nyt 4 yöllä. Me ei kumpikaan saada Santun kanssa enää unta niin odotellaan, että aamupala aukeais ja päästäis syömään. Tultiin eilen hotellille kuuden aikaan iltapäivästä ja käytiin viereisessä korttelissa syömässä. Muuta ei sitten oikein ehdittykään tehdä, kun ulkona oli jo pimeetä ja päätettiin jäädä lepäämään hotellille, kun oltiin ihan kuolleita.
Meijän hotelli sijaitsee Madison Square Gardenin lähellä ja tänään olisi tarkoitus käydä joko SoHossa shoppailemassa tai sitten mennään Times Squaren suuntaan, ei vielä tiedetä.
Mä koitan saada vielä hieman unta, ja palailen sitten huomenna suuremmalla kuvamäärällä!

Here we are in the City and clock is just 4 am. We were so tired yesterday that we went to sleep quite early, I guess that was a mistake. We came here some around 6pm last night and after that we went to eat some delicious food to the restaurant near to our hotel which is located in Madison Square Garden.
Today we have thought to go shopping to SoHo or then we just walk around the City and just go to visit some places.
But I'll be back on tomorrow evening with a lot of photos!

6 comments:

 1. Muista tulijaiset ;) -Ilona-

  ReplyDelete
 2. Ihana asu, toi hame on niin super!! Ja huippua matkaa!! Me tultiin myöhään eilen Lontoosta ja tarvittais ehdottomasti yks löhöloma vielä sen hullun kaupoissa juoksemisen jälkeen:D xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. niii on :) joooo meki ollaan juostu kaupoissa ihan hulluna!

   Delete
 3. ihana asu <3 nauti nyc.istä!
  -Jenna

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeee kiitos! :) ja ihan varmasti!

   Delete