2013/05/28

SPORTY 84

 WET LOOK. I was so happy today that we had finally good time to shoot these pictures. I think you can also see the difference. It is also a big relief that summer and light is here because now we can shoot anytime and evenings are even better than mid days I think. But what I wore today you can see in pictures. I've been thinking this combo for a while and every time I've been at work I have forgot to buy this shirt but today I manage to do that.


I wasn't sure if these loose culottes fit to me because last summer I tried so many times to wear them and it didn't look good. Today happened something special because they felt and looked perfect for me. Wet look hair is also one thing I love. It is so easy to make and looks good every day.
And hey guys what do you think about the lipstick? It's Dior's Addict I told you one post before. Of course it would look better with brown skin but I'm working on it and I hope that I'm tanned next week!

Ihanaa että meillä oli tänään vihdoin aikaa kuvata kunnolla. Mä luulen, että te siellä ruudunkin toisella puolella huomaatte eron. Kesä tuo myös oman helpotuksensa asiaan, kun iltaisinkin voi kuvata ja silloin on itseasiassa vielä parempi valaistuskin. Niin mutta mitäs me sitten kuvattiinkaan. No tän päivästä asu tietenkin. Oon funtsaillut tätä comboa ja pidemmän aikaa, mutta unohtanut sitten joka kerta ostaa tuon paidan töitten jälkeen. Tänään sitten aamuisen kuolemapalaverin ( alkoi jo ennen 7???) jälkeen nappasin kyseisen rytkyn mukaan. 

Oon ollut näitä shortsejakin kohtaan hieman epäileväinen, koska yritin viime kesänä yhdistää niitä vaikka minkä yläosan kanssa, mutta mikään ei näyttänyt hyvältä. Joko mä oon muuttunut tai mun silmät on muuttunut, mutta ainakin tässä asussa ne mun mielestä toimii hyvin. Näiden shortsien lisäksi oon löytänyt myös wet looks kampauksen. Se on pysytellyt mukana nyt jo muutaman päivän ja täytyy kyllä kehaista sitä kesän käytännöllisimmäksi.
Niin ja hei mitäs tykkäätte huulista? Niissä on nyt sitten sitä Diorin Addictia. Näyttäisin varmasti paremmalta ruskeella iholla, mutta sen eteen on tänäänkin tehty hetki töitä. Toivottavasti jo ensi viikolla iho olis ruskea...


 BikBok sunnies+shirt/ Weekday culottes/ Zara heels/MMM for H&M candy bag

6 comments:

 1. Toi asu oli superkiva! Teitkö wet lookin geelillä?? Mä yritin sitä pari viikkoo takaperin ja tuli ihan sairaan ruma:D tai ehkä toimii paremmin vähän lyhyimmissä hiuksissa, pakko leikata!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiku en oo ehtiny käydä ostaa geelii ni mä oon vaa kastellu ha vetäny tonne taakse ja sit lakkaa pääl niihi märkiin hiuksiin ;)

   Delete
 2. Kivasti hiukset! Mistä noi arskat on?

  ReplyDelete
 3. Ihana sporttipaita! Hyvä look, Elina!

  ReplyDelete