2013/06/18

LADYLIKE

 HAT AND STRIPES.  Yesterday didn't well as good as I had planned. I was supposed to came back to Helsinki but then I got sick. I slept in sofa whole day and I'm happy that I did it because when I woke up this morning flu was almost gone and my tummy didn't hurt anymore. Now I'm just waiting that I'm healthy enough to start training again. God I've missed that.
But yeah this day. My iPhone alarmed before 6 am and I've been awake since that. We roamed some showrooms and prepared some stuff for Thursday's photo shoot. Tomorrow is going to be my last day with Sofia and Noora and now it's time to start thinking that what I'm gonna do next. I already have some plans and nice things are going to happen in future.
I was also happily surprised when the sun started shine earlier today. It was so warm that I could wear only this dress and I was fine. Actually I brought this striped beauty from Turku because my mom stole it last summer. But now it's back in my closet and I think I like it very much.


 Eilinen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Töiden ja Helsingin sijasta mä pysyttelin visusti peiton alla kotikotona Turussa. Sunnuntaina mun flunssa paheni ja yöllä myös mun maha alkoi kipuilemaan. No onneksi jäin lepäämään, sillä tänään kaikki on ollut taas paljon parempi ja flunssa alkaa olla aikalailla selätetty. Nyt mä vaan odotan, että paranen kokonaan ja voin aloittaa taas treenailemisen. Mä niin kaipaan sitä, sillä viime kuukausi on ollut niin rankka töiden puolesta, että treenaaminen on jäänyt lähes kokonaan.
Mutta niin tämä päivä. Pieni väsymys alkaa painamaan päälle, kun herätys on ollut jo puoli kuuden aikaan aamulla. Siitä asti oonkin sitten ollut hereillä ja menossa. Kaupunki on vaihtunut ja oon painellut menemään taas molemmissa töissä. Meillä on nyt työnalla viimeiset kuvaukset ennen lomaa. Samalla nä on myös mun viimeiset kuvaukset Sofian ja Nooran kanssa ja huomenna on itseasiassa viimeinen päivä. Nyt oon taas mietiskellyt, että mitäs tässä seuraavaksi. Suunnitelmia mulla kyllä onkin jo ja kivoja juttuja tulee tapahtumaan tulevaisuudessa.
Tänäänkin tapahtui kivoja. Aurinko ja lämpö yllättivät ja sainkin jo tänään mahdollisuuden pukea kuvien raitamekon. Äiti anasti sen multa viime kesänä, mutta nappasin sen takaisin. Tykkään tykkään!

Zara heels+dress/ H&M hat

4 comments:

 1. Tuo on tosi ihana mekko ja taas tosi hyviä kuvia. Tykkäsin tosi paljon niistä kuvista, jotka oli otettu siellä Pirunpellolla :D. Tosi upeita!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) mäki oon tykänny näistä viimesimmistä kuvista :)

   Delete
 2. Vitsi että näytät hyvälle! Ja blogisi on ihana, annat paljon inspiksiä minulle! :)
  xx J

  ReplyDelete