2013/06/24

MIDSOMMAR

FUN FUN FUN. We celebrated midsummer in Himos Festival like I told you before. Thursday was amazing and it was so much fun to party with my girls and watch good artists. On Friday everybody else came there and celebrated the biggest Finnish event with very traditional ways. Alcohol, sauna and grilled sausage, so Finnish.
Even though we had so much fun on Friday and Saturday everything didn't go as I have planned. Some personal things made me quite sad but after all everything is fine. But let the pictures talk! Here we go!

Noniin kuvien kimppuun. Kuten jo aikaisemmin kerroinkin teille niin me vietettiin keskikesän juhlaa Himos festareilla. Meno alkoi jo torstaina ja oli ihan super hauskaa tyttöjen kanssa ja käytiin me paria esiintyjääkin katsomassa. 
Perjantaina sitten meno vaan kiihtyi, kun loppu lauma saapui paikalle. Niinkun kuvistakin voi päätellä, aika perinteisillä menoilla mentiin. Alkoholi, sauna ja grillattu makkara, siitä se juhannus on tehty. 
Vaikka koko Juhannus meni pääpiirteittäin ihan hyvin niin aikalailla menoa varjosti yksi ikävä henkilökohtainen juttu, jonka takia tuli vähän itkettyäkin. Nyt kaikki on kuitenkin ihan ok, vaikken niin tänääkään aamulla voinut vielä uskoa. Mutta annetaan kuvien puhua, boom!


No comments:

Post a Comment