2013/06/08

PINKY PASTELS

PASTELS. Today I found pastels once again. I was also happy that I bought this dress in winter even though it's been lying somewhere in my closet since that. This dress is perfect. It's fun that you can make such a great finds from your own closet. I mixed my pastel dress with nude bag and simple heels. I've been so lazy with the heels and today I decided the I need to use them more because my feet were hurting so much after a while.
I have spend this lovely sunny day inside because I got a monster working shift. It feels that I've been working way too much this week. I'm so tired and I just wanna forget work things and just relax this evening. We started it with homemade pizza. Soon we are off to the seaside to eat some sweet and if we get wild we maybe visit minigolf as well.
 Have a nice weekend!

Löysinpäs sitten tänään pastellit jälleen kerran. Tällä hetkellä oon todella onnellinen, että tein talvella kerrankin fiksun ostoksen ja ostin tämän mekon. Silloin se ei ehkä siltä tuntunut, kun mekko lojui kaapin pohjalla monta kuukautta. On ihanaa tehdä niitä mahtavia löytöjä kauppojen sijaan omasta vaatekaapista. Päätin sitten yhdistellä pastelli mekon vähän lällysti ja tyttömäisesti nudeen. Simppelit sandaalit ja pikkulaukku tekee asusta kuitenkin ihanan kesäisen. 
Jalat sai kyllä taas kerran kokea sellaista kyytiä noissa kengissä, että päätin opetella taas korkkareiden makuun. Oon lompsinut nyt jo liian pitkään menemään matalissa kengissä, että töppöset kipeytyvät jo ihan lyhyistä matkoista.
Kesäisestä asusta ja päivästä huolimatta mun päivä on kulunut sisällä. Mulle napsahti oikein ihana hirviö työvuoro ja muutenkin tuntuu siltä, että töissä on tullut vietettyä ihan liikaan tunteja viime aikana. Sen takia päätinkin, että tämä ilta saa kulua niitten mukavien asioiden parissa ja me suunnattaankin kohta tonne rannan suuntaan herkuttelemaan ja jos me oikein villeiksi heittäydytään niin mennään ehkä vierailemaan myös minigolfradalle.

Hauskaa viikonloppua!


 Monki dress/ Zara heels/ Urban Expressions bag

4 comments:

 1. on tosi nätti mekko, mutta eikö sua haittaa että kaikki alushousut näkyy läpi? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no emmä mitään alusmekkoa omistanu just tänään ja ne näkyy vaan auringon valossa :)

   Delete
 2. Haittaaks se? Kadulla kulkee nuoria tyttöjä joilla on niin lyhyet hameet ja shortsit, että sieltä näkyy paljon enemmän eikä ole kovin kaunista katseltavaa! Kaunis mekko on ja ihanan värinen. Sopii hyvin ruskettuneelle iholle ja tummahiuksiselle. Sinä tosiaan osaat värien käytön niinku Costumessa luki:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah niinpä ;) jeee ja kiitos paljon!

   Delete