2013/06/01

WEDDING GIRL

 WEDDING. My friend Sanni is getting married today. I'm so excited about that and I really can't wait the party to start. Weddings are definitely my favorite party in the world and the day couldn't be better because today is the first day of summer and the weather is great. I want to get married too! I have to tell you that I have already picked my dresses and I have planned the whole day but I think that my wedding day can wait couple years more.

I decided to wear my Topshop dress which I bought from NYC. Or actually I'm not sure if this dress is going to be the dress I'm gonna wear because there are couple other options as well. It's so hard to decide what dress, shoes ad bag so I think i'm gonna keep this one.
This week has been so nice. I haven't posted for two days but I got good reasons for that. Social life. I've been celebrating my friend's birthday party and yesterday I met my school friends when we went to Anna's cottage. It was so much fun and I wanted to take photos but it was so dark that they wouldn't be that good.
But I'll be back tomorrow. Congratulations for all who graduated today!

Sanni menee tänään naimisiin. Oon ollut asiasta jo viimeisen pari viikkoa ihan innoissaan ja sanomattakin varmaan selvää, että fiilis on nyt aika katossa. Häät on ehdottomasti mun lempijuhla kaikista ja tä päivä ei voisi olla yhtän parempi. Aurinko paistaa ja kesä on vihdoin alkanut. Tulee aina sellanen olo, että itsekin haluaisi naimisiin nyt. Täytyy tunnustaa, että oon jo valinnu mekot ja kaikki, mutta mä luulen, että tässä menee vielä muutamia vuosia siihen itse päivään.

Mä päätin tai en oo oikeeastaan edes päättänyt lopullisesti että puenko tän Topshopin mekon. Rakastan tota väriä, mutta mulla on pari muutakin hyvää vaihtoehtoa tossa sängyllä tällä hetkellä, että en oikein osaa päättää, kun Santtu makutuomarikin lähti Luukkiin ottamaan aurinkoa ja grillailemaan ja ennen lähtöään antoi vain epämääräisiä vastauksia. Ehkä mä kuitenkin jään tähän mekkoon, koska en jaksaisi miettii koko settiä uudestaan.
Niin ja tähän parin päivän blogihiljaisuuteen on ollut ihan syynsä, nimittäin sosiaalinen elämä. Oon juhlinut kaverin synttäreitä ja eilinen ilta me vietettiin Annan mökillä. Oli super hauskaa syödä vähän lettuja ja rentoutua paljussa. Mun piti ottaa kuviakin, mutta ulkona hämärtyi niin kovaa vauhtia, että se jäi.
Palailen huomenna sitten sorvin ääreen, nyt suuret onnittelut kaikille tänään valmistuneille!Topshop dress/ Zara heels/ BikBok earrings/ MMMx H&M candy clutch

No comments:

Post a Comment