2013/07/04

BRIGHT PINK

PINK PINK. I can't believe that I found this beautiful skirt from fleamarket. Huh. It's such a beautiful and color is just perfect. During couple last seasons I have fallen love with midi skirts and dresses again and again. Some might think that midi is for grandmama's but I can tell you that it's not. With right accessories it's the most elegant length.

But I think it's my time to rest a little bit. This day has been very active. In the morning I went to beauty salon to color my eyebrows and lashes. Now I don't need any make-up which is very nice. Then I've been working and working. Still two days to go before Ruisrock and my little holiday. Can't wait!

En voi vieläkään uskoa, että kuvissa näkyvä pinkki hame on kotoisin kirpparilta. En ollut siitä niin innoissani eilen, mutta tänään viimeistään olin, sillä mitta ja väri ovat juuri passelit. Viime kausien aikana olen hurahtanut täysin midi mittaan. Joidenkin mielestä midi on mummoille, mutta mä oon totaalisesti eri mieltä. Oikeilla asusteilla se on kaikkein tyylikkäin mitta.

Nyt on kuitenkin mun aika levätä hieman. Olen ollut tänään ihan super aktiivinen. Aamulla kävin värjäyttämäss kosmetologilla mun kulmat ja ripset. Nyt ei tarvi laittaa juuri ollenkaan meikkiä, mikä sopii kesään. Niin ja sitten oon ollut töissä. Vielä pitäisi jaksaa kaksi päivää ennen Ruisrockia ja mun pientä lomaa. En malttaisi odottaa!

BikBok top+ring/ Zara heels/ UFF skirt

No comments:

Post a Comment