2013/07/11

GIRL WITH LEATHER JACKET

CAKE DAY. Yesterday sunny weather changed to rain and we spend the day in Naantali Spa swimming and relaxing. After spa we went to restaurant to eat good food. Very very nice day I would say. I was so tired when I came back home but there was no time for sleep. In the evening I went to to city center with Saskia. I was supposed to skip the cake and coffee but Saskia offered to buy them for me and you know who would say no to free cake.

After cake I went to Jassu's home to pick up some cake. This was the cake we baked on Tuesday. I haven't tasted it yet but I heard it was good. While I visited Jassu's she took the outfit photos once again. It was very annoying weather because first I was freezing and when I put jacket on I was sweating. I like this combo so much. I bought that dress already on winter but I haven't been able to wear it because it's very transparent. Yesterday I found underdress in right color and now this problem is solved.

Eilen monta päivää kestänyt aurinkoine ilma vaihtui sateeseen ja me suunnattiin Naantalin kylpylään uimaan ja rentoutumaan. Kylpylän jälkeen me suunnattiin vielä ravintolan syömään. Niin niin kivaa. Kotiin tullessa oli päällä aikamoinen väsymys, mutta lähes samalla sekunnilla, kun olin tullut kotiin niin mun piti ottaa bussi keskustaan. Suunnattiin Saskian kanssa kakulle ja vaikka olin suunnitellut skippaavani sen kakun niin eihän sitä ilmaisesta pullasta voinut kieltäytyä, kun Saskia tarjoutui ostamaan myös mun herkut, hehe. 
Kaupungilla kiertelyn jälkeen mä menin vielä Jassulle hakemaan hieman lisää kakkua, joka me leivottiin tiistaina. Vielä se ei oo mun suuhun eksynyt, mutta kuulin, että se olis ollut aika hyvää. Samaisella reissulla Jassu joutui taas kameran taakse. Eilinen ilma "pakotti" mut ottamaan nahkatakin mukaan. Oikeastaan oon etsinyt jo tilaisuutta, vetäistä toi takki päälle, ja eilen sellainen oli hetkittäin. Välillä mekon kanssa oli kylmä ja seuraavassa hetkessä jo kylmä niin tiedä sitä sitten mitä pitäisi pukea päälle. Mä tykkään tästä combosta tosi paljon ja oon iloinen, että oikean värinen alusmekkokin löytyi. Mä en oo yleensä kovinkaan herkkä sille, että vaatteista näkyy läpi, mutta tä mekko meni jo niin härskiksi, että jotain sinne alle oli pakko keksiä. No nyt sekin ongelma on sitten ratkaistu.


H&M dress/ UFF leather jacket/ Dinsko shoes

No comments:

Post a Comment