2013/08/28

MIST


 WISTFUL. Couple last days I have felt sadness and happiness at the same time. This early autumn is going to bring so much both. This week is so hard for me not only because I'm working long days in Helsinki Fashion Weekend. Santtu is moving out from our apartment on Sunday. First I  thought I wouldn't tell about it my blog because it's still very hard topic for me even though we broke up already couple months ago. but I wanted to tell you about it because it's going to show in my blog as well because Santtu has been the one who is taking all my photos. Just wanted to let you know that I'll be here even though I'm not posting every day. I don't want to post just some crappy pictures.

I hope this fall will bring some good things as well. I know it will. We have planned those portfolio photoshoots and I'm having a job interview as a intern to one very interesting place. I'm very happy to have all of my lovely friends and family here with me even though most of them are living in Turku.
I guess these pictures are made to this post. It was such a lovely night in Ruissalo when we were takig these photos. That top is going to be my ultimate favorite, promise!

Parina viimeisenä päivä oon ollut vuoron perään iloinen ja surullinen. Alkusyksy on mulle suurien muutoksien aikaa ja tämä viikko tulee varmasti olemaan sen raskain viikko. Ei vain siksi, että teen viikonloppuna pitkää päivää Helsinki Fashion Weekendissä vaan myös siksi, että tämä on Santun ja mun viimeinen viikko saman katon alla. Mietin pitkään kerronko asiasta täällä blogin puolella ollenkaan, koska en ole vielä itsekään ihan sinut asian kanssa, vaikka me ei olla oltu yhdessä enää pariin kuukauteen. Ajattelin kuitenkin jakaa sen tänne, koska se tulee näkymään myös blogissani, koska Santtu on se ketä vastaa kaikista mun kuvista. Antakaa siis ymmärrystä, jos postaus tahti ei ihan pysy samassa, koska haluan pitää materiaalin hyvänä sen sijaan, että postaisin tänne milloin missäkin räpsittyjä huonoja kuvia.

Toivon, että ikävien asioiden rinnalla syksy toisi mukanaan myös ihania asioita. Suunnitteilla on ainakin jos jonkinmoista matkaa, portfoliokuvauksia ja on mulla tiedossa yksi harjoittelijan paikan työhaastattelukin. Onneksi ympärillä on ihanat ystävät ja perhe, vaikka suurin osa heistä asuukin Turussa. Nämä kuvatkin sopivat tähän postaukseen niin hyvin. Ruissalo oli niin kaunis maanantai iltana, kun me otettiin näitä kuvia. Lupaan, että tästä paidasta tulee mun lemppari!Zara top+shoes/ Cubus skirt/ MKA x BikBok bag

8 comments:

 1. Voimia sulle!! Erot on rankkoja, mutta koita muistaa että kaikki tapahtuu tarkoituksella!
  -Ella

  ReplyDelete
 2. Hang in there ja tsemppiä! Sun blogia on ilo lukea, todella laadukkaita kuvia. Odotan innolla, mikä tää harjoittelijan paikka on! Joku lehti kenties tai stailistin assari? hmmmm. Jatka samaan malliin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) oon menossa yhteen PR toimistoon haastatteluun, vielä se on kokeilematta niin tietää sitten varmasti mitä haluaa tehdä myöhemmin!

   Delete
 3. En yleensä kommentoi blogiisi mutta nyt ajattelin tulla kertomaan että olet yksi lempibloggaajistani, tuntuu että blogiisi on helppo samaistua kun itselläni on niin samanlaiset mielenkiinnon kohteet ja tulevaisuudensuunnitelmat. Paljon voimia, asioilla on tapana järjestyä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) piristi päivää!

   Delete