2013/08/21

PYJAMA PART.2


 ANKLE BOOTS. Yeah I love them. So beautiful and like Isa said earlier this week they are so me. I really like to wear boots with shorts and dresses or I would love to but I realized that I don't have any. Now we are living the moment when summer is almost gone but fall isn't still here so this is quite ideal season to mix shorts and skirts with autumn boots.
Today I decided to wear pyjama a little bit different than last time since the weather is so warm again. I have worn these satin shorts only couple times before and I don't understand why. They are so comfortable and looks very nice.

I'm having my day off today and it's so nice to meet friends. Me and Jenna are going to eating lunch and after that I'm going to stable. Then in the evening ( if I'm not too tired) I'm going to meet my school friends. So much to do !

Nämä kengät. Mä tunnen niihin niin suurta rakkautta. Ne ovat niin kauniit ja Isan sanoja lainaten ihan mun näköiset. Mä tykkään kovasti bootsien ja mekkojen/shortesejen combosta ja havahduin yksi päivä siihen, että multa ei bootseja kaapista löydy. Nyt asia on korjattu ja aikakin on juuri otollinen combon kokeilulle. Kesä alkaa olla lopussa, mutta syksy ei ole vielä saapunut.
Päätin vetäistä tänään pyjaman päälle hieman eri tavalla, koska pitkien housujen vetäminen jalkaan tuntuu ahdistavalta. Olen kokeillut tätä asua kerran aikaisemminkin ja tajusin kuinka hyvin pyjama paita ja shortsit sopivatkaan yhteen.

Vietän tänään vapaa päivää ja on niin kiva nähdä taas kavereita. Me ollaan Jennan kanssa menossa lounastamaan, ja siitä sitten suuntaan tallille. Illalla vielä, jos en oo ihan loppu puhki kuollut niin nään koulukavereita. Niin paljon tekemistä ja tänne jonnekin väliin pitäisi mahduttaa treenit ja ruuan laitto. Huh!

Zara boots+bag/ MKA for BikBok shirt/ Weekday shorts

No comments:

Post a Comment