2013/08/11

SLEEPLESS

HEADACHE. Yeah that's definitely the word for this morning. Last night's country party was funny. We were wearing our stetsons and Hilly Billy clothes, music was country music and we were dancing some random moves all around the evening. And yes one highlight of the evening was rodeo ox. We tested that machine with Sanni couple times and it was so fun.
Now the morning after feelings are not that high. That's why I'm posting some photos from yesterday when I was still looking human and I was wearing my pyjama set. Lovely Sunday for you guys!

Päänsärky on ehdottomasti tän aamun sana. Viime yön kantribileet olivat niin hauskat kuin osasin odottaakin. Kaikki olivat pukeutuneet stetsoneihin ja Hilly Billy vaatteisiin. Musiikki oli mitä muutakaan, kuin kantria ja me tanssittiin ties mitä letkajenkkaa koko ilta. Illan ehdoton kohokohta oli kuitenkin rodeohärkä, se on joka kerta niiin hauskaa. Käytiin Sannin kanssa testaamassa sitä muutamaan otteeseen ja vielä olisi voinut mennä varmaan kymmenen kertaa uudestaan.
Nyt aamulla fiilikset eivät todellakaan ole niin korkealla. Sen takia mä postailenkin tänne kuvia eiliseltä, kun mä vielä näytin ihmiseltä haha. Ihanaa sunnuntaita!BikBok by MKA pyjama set/ Zara sandals

No comments:

Post a Comment