2013/09/05

BAGGY


SIMPLE. While I  was taking these photos she said to me that I should smile more on photos. I though I was looking happy and smiling a little but when I look at these photos I laughed. That face doesn't look very happy haha.
 Like I told you before my school started this week.Even though I'm not happy that I have to start reading again but it's best that now I can see my friends more often. Today I choose to wear my baggy leather pants and that beautiful top from Zara. It was mistake because it's very warm outside and my legs has been in sauna whole morning. Soon I'm off to Italian class and after that just some chilling.

Isan sanojen mukaan mun pitäisi hymyillä kuvissa enemmän. Luulin hymyilleeni tai ainakin näyttäneeni iloisemmalta näissäkin kuvissa. Pieni nauruhan siitä tuli, kun katselin näitä kuvia ja mun naama on kaikkea muutakuin iloinen.
On ollut kivaa kun koulu on taas alkanut, ei tosin sen takia että lukeminen nappaisi, vaan siksi, että nyt voi syödä taas halvalla ja nähdä kavereita enemmän. Tänään päälle eksyi löysät nahkapöksyt valkoiset lepakkopaidan kanssa. Se tosin oli virhe, koska mun jalat ovat olleet, kuin saunassa noiden tekonahkahousujen alla. Kohta mä suuntaan italian tunnille ja sen jälkeen tiedossa on rento ilta, koska eilinen talli- ilta imi musta kaikki mehut ja väsymys tuntuu vieläkin!Zara top+boots/ BikBok leather pants +rings

No comments:

Post a Comment