2013/09/01

FASHION WEEKEND


 GRAZY. Last couple days have been maybe one of the funniest and hardest days for a while. I spent Friday and Saturday in Helsinki Fashion Weekend as a dresser. We worked 14 hours every day and now I'm so tired. This was first time when we were having this big fashion events in Finland and it was fabulous. On Friday I was helping Sofia with the show and it was good practice for Saturday when swedish stylist Karin Smeds styled high fashion show. Top models Suvi Koponen and Kirsi Pyrhönen were also there and I manage to get a photo with Suvi.
Now after these two days and today's moving I'm so so dead. I just want to get some sleep and tomorrow get back to training schedule and on Tuesday starts school. Autumn is officially here.

Muutama backstage kuva Helsinki Fashion Weekendin kulisseista. Takana on kaksi hauskinta ja rankinta päivää vähään aikaan. Me pukijat paiskittiin hommia 14 tuntia molempina päivinä, mutta en todellakaan valita. Ihan upea kokemus ja tämä vaan vahvisti sitä, että oon hakeutumassa ihan oikealle alalle. 
Perjantaina olin Sofian apuna MeNaisten näytöksessä ja se oli hyvää lämmittelyä lauantaille, jolloin kehissä oli paljon ulkomaalaisia malleja ja myöa suomalaiset huippunimet Suvi Koponen ja Kirsi Pyrhönen. Karin Smeds oli stailannut todella makean näytöksen, huh. 
Tämä viikonloppu on ollu kyllä sellaista tunteiden vuoristorataa. Töissä olin todella onnellinen ja oli niin hauskaa, mutta tänään en voinut välttyä kyyneleiltä, kun oli muuton aika. Nyt vaan unta palloon ja huomenna uusi viikko ja koulukin alkaa. Syksy on nyt virallisesti täällä...










No comments:

Post a Comment