2013/09/15

LOVE YOUViime kuukausina on tullut mietittyä paljon asioita ja tajuttua myös muutamia uusia. Olen tutustunut itseeni uudestaan, sillä viimeksi kun olin yksin olin juuri täyttänyt 17 vuotta. Sen jälkeen on tapahtunut suuria muutoksia mun elämässä. Muuto Helsinkiin, yliopiston aloittamin ja muotimaailma johon oon päässyt tutustumaan. Tällä hetkellä olen enemmän yksin kuin koskaan, ei ole äitiä ja iskää tai Santtua odottamassa kotona kun tuun kotiin.


Tuntuu siltä, että nyt se aikuistuminen alkaa ja tuntuu hyvältä olla omien unelmien kanssa. Freja jakoi Instagramissa pari viikkoa sitten siteerauksen: parikymppisenä on oikeus olla itsekäs. Silloin on tarpeeksi vanha tekemään oikeita ratkaisuja, mutta tarpeeksi vanha tekemään myös vääriä.
Nyt pitäisikin elää omia unelmia, eikä kenenkään toisen.  Nyt pitää tehdä ihan mitä haluaa, ilman että joku on sen tiellä. Niitä kompromisseja voi tehdä myöhemminkin ja perheellisenä on hieman hankalampaa vain muuttaa toiseen maahan tavoittelemaan omia unelmiaan. Nyt niin voi tehdä.


Aluksi tuntui pelottavalta se, että kaikki yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat katosivat niiden muutolaatikoiden mukana. Nyt onkin ollut hieman miettimistä siinä, että mitä tulevaisuudelta haluan. Onneksi sellaisia päätöksiä ei tarvitse tehdä, vaan nyt mennään päivä kerralla ja tehdään sitä mikä tuntuu hyvältä. Parasta tässä on kuitenkin se, että voin tehdä mitä haluan, muuttaa pois Suomesta miettimättä kenenkään muun tekemisiä sen enempää.
Myös oman itsensä kehittäminen on todella tärkeää. Joka päivä tulee ollla paras mahdollinen minä. Se, että antaa periksi jollekin toiselle ja antaa omien unelmien jäädä sivuun tekee vain katkeraksi.


Vogue Russi editorial
Candice Swanepoel
Photo: David Mushegain
Style: Gillian Wilkins

No comments:

Post a Comment