2013/09/10

MAGIC CAPE
 VERSATILE.  I was happy when I realized that I can use my favorite maxi dress as a shirt as well. It looked very fun when it was winding. That suede jacket actually got a second chance when I bring it back to home from flea market bag at my home home. I think I'm ready for fall.
Today has been very nice day since we finally met with Mette and planned our test shoot. We decided the style of photos and the theme of photo shoot. I'm super excited and I'm sure it's going to look great. Now I have to start browsing Pinterest and find some cool make up and hair dones for this project. I'll be back tomorrow.

Kyllä sitä voi ilahtua pienistä asioista. Tänään sellaisia ovat olleet kohta uuniin menevä terveellinen omenakaura paistos ja mekosta paidaksi taittunut lempimekko. Näytin ihan super sankarilta, kun ulkona tuuli. Myös päällä näkyvä mokkainen nahkatakki sai toisen mahdollisuuden, kun nappasin sen takaisin Helsinkiin. Se oli ehtinyt jo päätyä kirppiskassiin ja kiertää muutamat kirpparitkin.
Tänään me päästiin vihdoin sorvin ääreen Meten kanssa ja saatiin suunniteltua meidän tulevia testikuvauksia. Olen asiasta nyt niin innoissani ja oon ihan varma, että lopputulos on ihan mahtava. Taidankin alkaa selailemaan nyt Pinterestiä ja suunnittelemaan kuvauksian meikkiä ja hiuksia tarkemmin. Palaillaan huomenna.

Mango jacket/Zara dress+boots/Seppälä leather pants

No comments:

Post a Comment