2013/09/11

TIRED


 SLEEPY.  After training in the morning, school day and cooking I'm so tired now. It was so nice to meet Emmi today. I'm so happy to have my friends, they're so important to me. In last couple months I've been thinking a lot of my life and stuff around me and I came to conclusion that without my friends and family I would be so lost. But I tell you more of those thoughts tomorrow because I realized many things and it has felt amazing.
But here is my outfit from today. Simple but stylish I think. Yes and very comfy.

Aamutreenien, koulupäivän ja kokkailun jälkeen olo on aika kaikkensa antanut. Oli niin kivaa nähdä Emmiä pitkästä aikaa tänään. Oon onnellinen, että mulla on ympärilläni niin paljon ihania ystäviä. Viime kuukausien aikana oon miettinyt todella paljon itseäni ja elämääni ja tulin siihen tulokseen, että ilman mun ystäviä ja perhettä olisin ihan hukassa. Kerron huomenna lisää näistä ajatuksista, koska mä oivalsin muutaman muunkin jutun ja niitten tajuaminen tuntui tosi mahtavalta.
Muttä tässä sitä päivän asua sitten. Yksinkertaista ja tyylikästä mun mielestä. Niin ja tosi mukavaa!Ginatricot suit/ BikBok shirt/ Zara boots

2 comments: