2013/10/01

BABY BLUE


ESPLANAD. I started my morning with a little walk around the city carrying those hundreds of bag full of clothes. After that I was so tired that I went back to home and took a nap. That's why I love day offs.
Later I met I da and we were supposed to take some streetstyle photos but we ended up to Fazer with big cups of hot chocolate. Classic. But I defend us and tell you that there weren't anything else than black coats everywhere. Boring. After that I decided to challenge myself and I went to Astanga yoga lesson. I was quite scared because my earlier memories for that was not very pleasant. But it was so much fun even though I couldn't make all those positions because of my unwieldy body. But I think that results are quite different after a moment.
But yeah here's my outfit from yesterday. Not anything special but I want to avoid wearing coats as long as possible because I haven't found the perfect one yet and I have to buy some tights as well when I remember. Love the color of that knit!

Aloitin aamuni eilen kantojuhtana, kun roudasin miljoonia painavia vaatekasseja takaisin omiin osoitteisiinsa. Sen jälkeen iskikin ihan hirveä väsy ja suuntasin kotiin pienille päikkäreille. Tästä syystä niitä vapaa päiviä voisi olla hieman enemmänkin. Päikkärirakkaus!
Myöhemmin päivällä näin Ida kaupungilla ja meidän oli tarkoitus ottaa katutyyli kuvia, mutta siitä ei taas kerran tullut mitään ja suunnattiinkin Fazerille kaakaolle. Pieni puolustus puhe: kaduilla näkyi vain pelkkiä mustia takkeja, kuinka tylsää se sitten on.
Ilalla päätin vielä haastaa itseni ja menin ensimmäistä kertaa ikinä astanga joogaan. Aikaisemmat kokemukset eivät ole mitenkään miellyttäviä, koska olen kankea kuin mikä, mutta nyt oli niin kivaa ja tosi kauan jumissa olleet jalatkin tuntuvat taas hyviltä.
Mutta niin tässä eilisen asua. Ei mitään ihmeellistä, kunhan yritän vältellä takin pitämistä, koska täydellistä ja lämmintä ei ole löytynyt vielä. Myös sukkiksia on kaapissa 0 joten sellaisetkin täytyy käydä hankkimassa. Mutta rakkaus ton neuleen väriin on suuri!

Ginatricot knit/ Zara bag+shoes/ Weekday vest/ BikBok earrings/ Seppälä leather pants

No comments:

Post a Comment