2013/11/16

ÅRSFEST


SOON. My school is having a anniversary party today. I'm so so excited to wear my lovely gown for the evening. Great food and good wine ( if it never can be good)  and friends are the things of the evening.  I've planned to change the dress for the after party and I found this beautiful lingerie style dress from Zara. And because I'm so bad with hair and make up things Emmi is going to be here soon and we have decided to try some Dolce & Gabbana inspired hair done.
I'm not taking camera with me because it's so huge but I promise to post you some Iphone photos tomorrow and maybe Matleena is agreeable to take some outfit photos with me.
I'm also a little bit scared for this evening and tomorrow morning because we were supposed to drink some mulled wine with my best working mates but it ended up to normal wine. I was able to sleep only 4 hours before I went to work and this night is going to be sleepless as well. And what comes to tomorrow morning: I already bough Fanta, huh.

Meillä on tänään koulun vuosijuhlat ja malttaisi enää odottaa, että saan kerrankin vetää päälle mun rakkaimman iltapukuni. Illaksi on siis tiedossa loistavaa ruokaa, hyvää viiniä ( jos se muka voi joskus sellaista olla) ja ihania ystäviä. Jatkoille mekko vaihtuu Xarasta bongattuun pitsimekkoon. Niin ja koska olen ihan täysin hukassa hiusten ja meikin kanssa, niin Emmi tulee auttamaan mua niiden kanssa ja ajatletiin yrittää kopioida Dolce & Gabbanan upeaa kampausta.
Kamera ei tänään illalla lähde mukaan, koska pelkään sen puolesta, eikä se edes laukkuun mahtuisi, mutta yritän ottaa mahdollisimman paljon kuvia I phonella ja huomenna mikäli Matleena suostuu niin on tiedossa myös asukuvia.
Pieni pelko mua kalvaa tästä illasta ja huomisesta aamusta. Eilinen glögi-ilta venähti reilusti yli puolen yön ja glögi vaihtui viiniin, kun me alettiin läyhäämään työkavereiden kanssa. Ennen töihin menoa ehdin levätä vain nelisen tuntia ja seuraavanakaan yönä ei sille unelle taida olla oikein sijaa. Niin ja mitä tulee huomiseen aamuun, olin kerrankin kaukaa viisas ja ostin jääkaappiin Fantaa...

No comments:

Post a Comment