2013/11/10

FORESTLAKE. My mom has practiced to take some photos. This time she wanted to go to the forest behind our house to take these outfit pics. I have to say that she has progressed very well. I chose something cosy for this sunday which is actually Father's day here in Finland. Soon we're going to celebrate my lovely daddy with some mango-cheesecake.
I'm going back to Helsinki already tomorrow and I got a lot to do with school and my work. Hopefully I'm president of my own company in the end of the week. One woman's company haha. But I'm already waiting for next weekend because we are celebrating our school's anniversary with big party. Emmi's going to do my hair and make up so I hope that we have time to video that as well.
But for now, happy Sunday everybody!

Mami on harjoitellut kuvaamista ahkerasti viime aikoina. Tällä kertaa hän oli valinnut kuvauspaikaksi meidän talon takana olevan metsän, ja täytyy sanoa että kyllä se mama on kehittynyt näissä kuvaushommissa ihan kivasti. Tälle sunnuntaille päälle valikoitui rento asu, mekko ja nahkatakki. Rentoilun lisäksi meidän isänpäivään sisältyy ainakin mangojuustokakkua ja vähän lisää löhöilyä.
Helsinkiin mä palaan jo huomenna ja tiedossa on ahkeraa pänttäämistä ja töitä. Loppuviikosta olevan toivottavasti oman firmani toimitusjohtaja, jos niin voi edes sanoa yhden naisen toiminimen kanssa, haha. Ajatukset on muutenkin jo siellä loppuviikossa, koska tiedossa on hauska viikonloppu ja paljon tapahtumia. Päälle voi kerrankin vetää jonkun tavallista hienomman koltun ja Emmikin on tulossa laittamaan mun hiukset ja meikin, kun me juhlitaan Median synttäreitä. 
Mutta nyt mä hyökkään juustokakun kimppuun, ihanaa sunnuntaita kaikille!

Vintage leather jacket/ H&M trend dress/ Asos bag/ BikBok scarf+hat/ Zara boots

2 comments: