2013/11/07

SAME BUT DIFFERENT


SIMPLE. I've been writing Stylebites 1 year and six months. That time has been full of outfit pictures and I can't even count how many pictures from myself. In couple past months I've been paying attention to my pictures and how different I can look even though I make up and do my hair almost similarly every day. This day wasn't my best "face day" and I don't even know if you notice any difference or is it just myself.
This month is going to be super hectic for me. A lot of things with my styling things, my birthday, our school's anniversary party, funeral and the last thing I need to do this month is moving. I wasn't supposed to move before January ends but then I went to see one apartment couple days ago and got it. Next i'm gonna live even closet to city center.

Stylebitesia on tullut kirjoitettua jo puolentoista vuoden ajan. Siihen aikaan on mahtunut aika monta asua ja en edes pysty laskemaan kuinka monta kuvaa musta itsestäni. Viime kuukausina oon kiinnittänyt enemmän huomiota siihen miten erilaiselta voi näyttää joka päivä. Vaikka meikki ja hiukset olisivat lähes samanlailla tehty joka päivä voi näyttää täysin eriltä. Tänään aamulla oli huono naama päivä ja en edes tiedä huomaako ketään muu minkäänlaista eroa, vai onko se vain omassa päässäni. 
Tämä kuukausi tulee olemaan todella hektinen. On paljon asioita hoidettavana liittyen mun stylistin hommiin, sen lisäksi ohjelmassa on mun synttärit, meidän koulun vuosijuhlat, hautajaiset ja viimeisimpänä muutto. Tarkoitus oli asua tässä nykyisessä kodissa tammikuun loppuun, mutta niin tässä vaan pääsi käymään, että kävin katsomassa yhtä asuntoa ja sain sen. Kohta mun koti on vielä lähempänä keskustaa. Niin ja puolet pienempi.

vintage leatherjacket/ BikBok jeans+scarf/ Seppälä shirt/ Asos bag

3 comments:

 1. Ihana tuo huivi! Etsin kanssa tuommoista isoa, mihin voi kietoutua talvella ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tä huivi on kyllä olut monen päivän pelastus :)

   Delete
  2. hei! jos voin auttaa, gina tricot on viime aikoina myynyt tuollaisia huiveja! :) itse olen ostanut kyseisiä 2 kpl nimittäin. Ovat paksuja ja lämpimiä. Ehkä hieman lyhkäsempiä, mutta hyvin saa silti kietaistua kaulan ympäri. :)

   Delete