2013/11/28

STAY BLACK
Sain pari viikkoa sitten yhteydenoton BikBokilta, jos haluaisin tehdä heidän kanssaa hieman yhteistyötä. BikBokin oma farkkumerkki Never Denim lanseerasi nimittäin tällä viikolla super suosituista super flex housuistaan stay black- version. Meillä tulee lauantaina tasan 1- vuosi täyteen siitä, kun avattiin meidän Itiksen liike ja siitä lähtien jalassa ei oo ollut mitään muuta farkkuja, kun Never Denimiä, tuttavallisemmi Neveä tai Nevaria.
Oon oikeastaan aina ollut enemmän mekko tyttö ja hyvien farkkujen löytäminen on ollut mulle aina todella ongelmallista, koska kaikki pöksyt kiristävät aina vyötäröltä, mutta ovat liian isot reisistä. Ensin löysin Dr. Denimit, mutta super flexit ovat syrjäyttäneet ne, koska ne eivät veny käytössä yhtä paljon ja ovat muutenkin paremman tuntuista materiaalia.
Never Denimin takaa löytyy Acnen entinen farkkusuunnittelija ja nämä kaksi merkkiä ovatkin ainoat super flex materiaalia käyttävät. Verrattuna tavallisiin housuihin super flexit eivät veny käytössä ja ne on valmistettu  todella joustavasta materiaalista, mikä takaa hyvän istuvuuden kaikille vartalotyypeille. Vyötärön korkeuksia on neljää eriä, joista normaalivyötärö eli groupie on mun oma suosikki.

Nyt olenkin sitten innolla testaamassa mustia stay black housuja, jotka saapuivat liikkeisin tällä viikolla. Hintaa kyseisillä housuilla on 64,95e ja tällä hetkellä niitä löytyy vain siinä suosituimmassa, normaalissa vyötärönkorkeudessa. Huomenna laitan kyseiset housut ensimmäistä kertaa pesukoneeseen, ja pesen ne viidesti viikon sisään, jotta nähdään sitten kuinka mustina ne pysyvät. Ensi viikon torstaina julkaisen sitten täällä ennen-jälkeen kuvat. Luotto on kova, mitä tulee super flexeihin.

Palaan lauantaina jälleen normaalilla rytmillä asukuvien kimppuun, tänään valo ehti jo häipyä ennen, kun me ehdittiin Gintsun kanssa kameroinemme paikalle.

No comments:

Post a Comment