2013/11/14

STRANDEN


FINISHED. School and work are almost done for this week tomorrow it's weekend. It's amazing how time flies. My birthday party is on next week and then I'm moving and it's Christmas. So grazy. My birthday outfit is already checked and now I'm looking for the perfect dress and shoes for  New Year's Eve. That day has never been a big success and last year we were looking the firework under umbrella because it was raining so hard. This year I decided to start planning early and I'm going to book a table from some fancy restaurant, then some drinks and dancing. I think that sounds like a very nice evening.

Today I wanted to wear my Acne boots because I haven't been able to wear them because of the rain. It's always so hard to wear shoes which are not black and I have to plan the outfit every time very carefully. This time I succeeded quite well. Simple but cosy.

Koulu ja työhommat ovat melkein pulkassa tältä viikolta ja huomenna onkin jo sitten taas viikonloppu. Aika on mennyt tänä syksynä ihan älyttömän nopeasti, enkä edes tiedä mihin kaikkia päivät ovat oikein valuneet. Mun synttäreitäkin juhlistetaan jo ensi viikolla ja sitten mulla on edessä muutto. Siitä pari viikkoa eteenpäin on jo joulu, apua. Synttärijuhliin on asu jo valmiina ja oonkin siirtänyt katseeni jo uuteen vuoteen, joka ei nyt perinteisesti ole ollut niitä kaikkein menestyksekkäimpiä juhlapäiviä. Viime vuonna me katseltiin kaatosateessa raketteja sateenvarjon alta ja sitä edellisenä rämmittiin jäätävissä kinoksissa aamuyöstä kotia kohti, kun taksillakaan ei päässyt. 
Tänä vuonna oon päättänyt järjestää asiat niin, ettei ilta vaan voi kertakaikkiaan mennä pieleen. Ollaan suunniteltu tyttöjen kanssa, että varataan ehkä pöytä johonkin kivaan ravintolaan ja jatkaa siitä sitten iltaa.

Tänään päälle eksyi mekkojen ja korkkareiden sijasta hyvin mukava ja simppeli asu. Nyt kun sadettakaan ei oltu luvattu, niin uskalsin pistää Acnen bootsit jalkaani. Jotenkin kaikkien muiden kun mustien kenkien pukeminen tuottaa mulle aina hirveästi päänvaivaa ja asun suunnittelu täytyy tehdä kengät huomioon ottaen. 
BikBok coat+shirt/H&M hat/ Acne boots/ Asos bag

No comments:

Post a Comment