2013/12/31

BYE 2013, HELLO 2014
 Ihan käsittämätöntä, että tässä vietetään vuoden viimeistä päivää. Tällä hetkellä kylläkin hieman tokkuraisena, koska naapurin tömistelyt pitivät mua hereillä neljään asti yöllä. Vatsassa on perhosia ja odotukset uudelle vuodelle mahtavat. 2013 oli kokonaisuudessaan hyvä vuosi, mutta myös ehdottomasti suurin kasvun paikka mulle itselleni. Viime vuonna tähän samaan aikaan olin parisuhteessa, harjottelussa Ellellä ja matkalla Turkuun vastaanottamaan vuosi 2013. Nyt olen omassa asunnossani Helsingissä ja moni muukin asia on muuttunut.
Syksy on ollut yksi elämäni hauskimpia ja oon onnellinen siitä, että jostain kavereista on tullut ystäviä ja kaikki heidän kanssaan vietetyt hetket on erittäin rakkaita.
Ensi vuonna haluan antaa aikaa omille unelmille ja lähteä toteuttamaan niitä. Aion myös tsempata koulussa ja syksyn vietän ehkä Tukholmassa. Suuria muutoksia siis, mutta silti ennen kaikkea haluan viettä ne mun ihanien ystävien kanssa ja nauttia kaikista pienistäkin asioista.

Ihanaa vuoden vaihetta kaikille teille, nähdään ensi vuonna!
No comments:

Post a Comment