2013/12/10

FREEZING
Syksy on ollut ainakin täällä Helsingissä ihan super lämmin, ja ajatuskin siitä että jouluaattoon on tasan kaksi viikkoa ihmetyttää. Miten se voi olla mahdollista, kun ulkona ei ole lunta ja viime viikolla tarkeni vielä nahkatakissa. Samaan aikaan Erika postailee Facebookiin kuvia, kun Oregonissa on jo -20 astetta ja luntakin kinoksittain. Eilen lähdinkin sitten siihen tuttuun tapaan lenkille legginseissä ja tuulitakissa. Se osoittautui aika huonoksi valinnaksi, koska kun pääsin kotiin saakka oli jalat ihan paleltuneet.
No myöhemmin päivällä päätin uhmata tota talviviimaa turkin kanssa, kun painelin töihin kehityskeskusteluun ja siitä vielä Median pikkujouluihin. Silläkin toppauksella tuli kylmä. Huh.

Tänään on ollut viimeinen koulupäivä tänä vuonna ja torstaina pitäisi vielä kohdata pelottava italian tentti. Koko kurssin ajan oon vaan luottanut omaan kielipäähäni, joka petti tällä kertaa aika pahasti. Nyt on siis edessä pari aika raskasta ja italian täyteistä päivää. Torstaina sitten toivottavasti taas sosiaalisen elämän pariin ja kuvausjärjestelyjen kimppuun. Sunnuntaina nimittäin kuvaillaan taas kevätaiheisia kuvia, woop!

BikBok shirt+jeans/ Asos bag/ vintage fur/Zara boots

1 comment: