2013/12/04

HAPPY


ROAD. This day has been wonderful. Anything special didn't happen but I'm still feeling super happy at the moment. Living alone feels very nice and it is so good feeling to know that I'm taking care of myself. The weather has been adorable and I've been doing some of my favorite things today. Training after two weeks pause was horrible but the feeling after work out was so cool.
Tomorrow we're celebrating pre christmas with my co-workers. We're spending quite much time together spare time so it's going to be very nice evening with good friends, food and wine. Hangover is going to be also much funnier on Friday when we're making a brunch with same team. Can't wait.

But this is what I wore today. Love the atmosphere in these pics. Helsinki is such a lovely city.

Tämä päivä on ollut ihana. Ei sillä että mitään ihmeellisen ihanaa olisi tapahtunut, mutta tältä sen arjen pitäisikin tuntua joka päivä. Yksin asuminen on tunutunut tähän mennessä kivalta ja tuntuu niin hienolta, että pidän itsestäni ihan itse huolta. Tiedätte varmaan mitään tarkoitan, oikeampi muoto olisi varmaan olla ylpeä siitä, että olen vihdoin ihan omillani.  Ehkä siksi tämä päivä onkin ollut niin ihana, että olen päässyt tekemään asioita, joita rakastan. Treenaaminen ei ollut kahden viikon tauon jälkeen kivaa, mutta se fiilis joka tulee treenin jälkeen on niin mahtava.
Huomenna sitten taas sen sorvin ääreen, joka on tällä kertaa viini pönikkä. Meillä on huomenna firman pikkujoulut, joka tarkoittaa lähinnä hauskaa iltaa yhtien mun parhaiden kavereiden kanssa, hyvää ruokaa ja viiniä. Perjantainen darrakin tuntuu aika kevyeltä, kun tietää että brunssi on katettuna parin korttelin päässä Viivin kotona. Odotukset on nyt aika korkealla ;)

Mutta tässä sitä päivänasua. Rakastan näiden kuvien tunneltaa, ja tällä hetkellä koko Helsinkiä.

BikBok top+skirt/ H&M Trend coat/ ASOS bag/ Zara shoes

4 comments: