2013/12/02

MOMENT


NEW HOME. Yesterday was horrible. We carried my clothes, furniture and other stuff whole day. I don't even know how it's possible that when I moved from Turku to Helsinki 1,5 year ago I had only three bags of clothes and this time the number was 8. Grazy. But After working hard yesterday and this morning I finished everything and now i'm lying in my bed feeling very happy. Love my little home.

This outfit has been my favorite during last week. Simple bottom looks very nice with my comfy Zara boots and big fur coat. White shirt is from MKAO for BikBok collection and it is one of those everyday shirts which makes you feel very comfy. I've been organizing stuff whole morning and also visited downtown for lunch with Isa and Oona. I decided to spend these three first days if the week with school stuff and training because rest of the week is going to be crazy. Pre Christmas parties everyday.

Eilinen oli jotain ihan hirveetä ja nyt tuli kyllä luvattua, etten muuta hetkeen. Raahattiin koko päivä mun vaatteita, kalusteita ja kaikennäköistä muuta tavaraa ja se tavaran määrä järkytti mut. Miten voi olla mahdollista, että 1,5 vuotta sitten kun muutin Turusta Helsinkiin mulla oli mukana vain kolme vaatekassia. No nyt se kolme oli kasvanut kahdeksaan ja sen lisäksi muutakin tavaraa oli kertynyt ihan kiitettävästi. Mutta nyt makoilen tässä omalla sängyllä uudessa kodissa, ja kaikki on vihdoin valmista. Oon tällä hetkellä todella onnellinen.
Muuttoviikonloppu on sujunut aika pitkälti näissä vetimissä. Yksinkertainen alaosa näyttää super kivalta Zaran stilettobootsien ja suuren turkin kanssa. Valkoinen paita on MKAO for BikBok mallistosta ja yksi sellaisista vaatteista, joka päällä on niin mukava olla. Aamu on sujunut tavaroita järjestellessä ja kävin muutama tunti sitten lounaalla Isan ja Oonan kanssa. Olen ajatellut pyhittää nämä viikon kolme ekaa päivää ihan vaan treenaamiselle ja koululle, koska loppuviikosta ei ole tilaa millekkään muulle kuin juhlinnalle. Pikkujoulujuhlat ovat juuri tainneet mennä ihan omiin ulottuvuuksiin...BikBok shirt+jeans ( stay black)/ Vintage fur/ Zara boots/ Asos bag

No comments:

Post a Comment