2013/12/08

PRODIGAL
 Viime päivinä on tullut elettyä hieman yli varojen. Baarissa on tullut tilattua yli 10 euron drinkkejä sen perinteisen halvimman juoman sijaan, äsken kävin ostamassa juustoja illaksi kotiin ja eilen tein vaatekriisin partaalla taas ostoksia. Sitä ennen olin käynyt värjäyttämässä ja nypityttämässä taas kulmat ja ties mitä muuta. Opiskelijabudjetilla eläminen on yksi asia mikä tällä hetkellä ärsyttää. Ehkä se on muutaman viikon kuluttua tuleva joulu, tai joku muu mutta olen ollut viime päivinä todella onnellinen.  Olen yrittänyt olla olematta negatiivinen ja ajatella asioista positiivisemmin ja se on auttanut.
Tänään sitten kolmen rilluttelu illan jälkeisenä aamuna suunnistin mustissa töihin. Epäilin hetken yhdistää löysää löysän kanssa, mutta se näyttikin niin hyvältä, kun olin mielessäni kuvitellut. Tukkakin on tällä hetkellä musta, koska tummanruskea hiusväri tekee mun kuontalosta aina mustan.

Nyt mä jatkan tätä "luksuselämää" ja kaivan jääkaapista briet ja vuohenjuustot ja odottelen tyttöjä tänne mun pieneen koppiin glögittelemään. Ihanaa sunnuntaita kaikille!
BikBok pants+shirt/ Asos bag/ vintage fur/ Zara boots

No comments:

Post a Comment