2013/12/15

STYLING PART 2.Viime päivinä täällä blogin puolella on ollut aika hiljaista, ja tällä kertaa voin iloisena ilmoittaa että se on johtunut ihan vain siitä, että mulla on ollut paljon tehtävää sen oikean elämän puolella. Viikko huipentui ehkä parhaalla mahdollisella tavalla, kun me kokoonnuttiin taas porukalla Kappelitehtaalle kuvaamaan. Tiimi oli tällä kertaa hieman eri. Kuvaajana oli taas ihana Mette, mutta äiti oli vaihtunut Emmiin ja meikistä vastasi Eevis, joka meikkaa kansaa Bobbi Brownin pisteellä Stockmannilla. Mallina meilla oli super söpö Roosa Fondilta.
Teemana meillä oli kevämuotia Dolce&Gabbana henkeen ja loppua kohden asut ja fiilis vain paranivat. Hyviä vaihtoehtoja oli niin paljon, että valittiin raa'asti Metten käsittelyyn melkeen 1000 kuvasta 170. Jo muokkaamattomat kuvat olivat ihan super hyviä, eikä niille olisi melkein edes tarvinnut tehdä mitään. Nyt tässä sitten odotellaan innolla lopputulosta ja jos hyvä tuuri käy ja Mette ehtii muokata kuvat ennen joulua niin julkaisen ne täällä jo ensi viikolla. Tässä kuitenkin hieman behind the scenes matskua kuvauksista.
Nyt mä otan loppuillan rennosti ja ehkä käyn kuvauskamat läpi. Pelottaa taas, kuinka paljon ostetuista tavaroista jää mun oman vaatekaapin täydennykseksi. Tällä hetkellä näyttää super huonolta...2 comments: