2014/01/25

FAVORITES
Blogi elelee näköjään vieläkin pienessä talviunessa ja postaustahti on ollut iha hävettävän huonoa. Sorry! Yritän tsemppailla vähän lisää, koska mulla on ollut tosi ikävä näitä blogipuuhia. Valoisa aika vaan on ollut todella rajoittunutta tässä viime viikkoina ja siihen päälle vielä noi pakkaset= asut ovat olleet todella kaunista katseltavaa kunhan ne saisi noiden takkivuorien alta näkyviin.
Koska mulla on tänään pitkästä aikaa vapaa lauantai, niin päätin juhlistaa sitä kuvaamalla vähän viime aikojen lemppari juttuja. Vaatteita en viitsinyt alkaa kuvaamaan, koska vaatekaapissa on tällä hetkellä niin monta lempparia ettei ne olis varmaan edes mahtunut yhteen kuvaan vaikka ne olis viikannut pinoihin. Kerrankin näin päin.

Koruissa on menossa more is more teema ja oon viihtynyt sormus-korvikset-kaulakoru kombossa jo ihan liian monta viikkoa. Erityisesti toi suuri Balmain henkinen koru on ollut varmaan jokaisessa asussa mukana. Samoilla linjoilla mennään kynsilakoissa. En edes tiedä miten oon joskus voinut olla lakkaamatta kynsiä, nyt se kuuluu melkein päivittäisiin rutiineihin. Ilman kynsilakkaa on tosi alaston olo. Voin suositella Ginatricotin lakkoja, niissä on tosi hyvä hinta-laatu suhde ja väri valikoima on tosi herkullinen.
Meikki linjalla määrää tällä hetkellä Bobby Brown. Olin uutena vuotena Eeviksellä Bobby Brownin pisteellä meikattavana ja mukaan lähti puuteri ja ihan paras vaaleanpunainen huulipuna. Sitä on ollut huulilla joka päivä tänä vuonna. Vaikka ton vaaleanpunaisen huulipunan kanssa ei rajauskynää tarvikkaan niin oon onnitunut löytämään lempparin. Sain No7 testiin rajauskynän ja toi sävy on ihan loistava, sitä voi käyttää melkein kaikkien punaisten huulipunien kanssa. Muutenkin No7 meikit, erityisesti huulipunat, on tosi hyviä.
Hiustenlaitossa on ollut apuna Remingtonilta testiin saatu kiharrin. Voin suositella tota erityisesti pitkä hiuksisille. Mun omat hiukset on sen verran lyhyet vielä, että oon käyttänyt apuna hieman kapeampaa kiharrinta, mutta testattiin tätä Empun hiuksiin ja saatiin ihan mielettömät kiharat aikaiseksi.

Nyt mä siirryn tohon kirjoituspöydän ääreen ja alan tekemään kouluhommia. Niitä vältelläkseni oon meinaa ehtinyt jo tekemään ruokaa ja siivoamaan koko asunnon hups...

No comments:

Post a Comment