2014/02/16

VALENTINE'S DAYTänä vuonna ystävänpäivä osoittautui aika railakkaaksi päiväksi. Tai oikeastaan kahdeksi sellaiseksi. Viikonloppu onkin mennyt erinäisissä riennoissa ja eilisen välikuoleman jälkeen oon melkein yllättynyt mun tän päiväisestä suorituksesta. Sitä voidaan jo melkein pitää jonkilaisena suorituksena, että oon herännyt tänä aamuna jo ennen 8 lukemaan tenttiin ja sen jälkeen suunnannut kahdeksaksi tunniksi kuvauksiin ja vielä käynyt kannustamassa Suomen häviöön ( buu!).
Keskityin tänään ihailemaan valmiita kuvia kuvauksissa, että unohdin paria huonoa kuvaa lukuunottamatta behind the scenes kuvat. Saatte kuitenkin toivottavasti nähdä valmiit kuvat jo muutaman päivän sisään täällä, kunhan Mette ehtii saamaan ne valmiiksi. Oon tosi ylpeä tän päiväisistä kuvista, ne on varmasti ihan super hienoja.
Tämä asu on kuitenkin pari päivää vanha. Tuntuu jotenkin todella hassulta, että me ollaan Suomessa helmikuussa sellasissa olosuhteissa, että ulkona pystyy menemään nahkatakissa ja ilman kaulahuivia ja hanskoja tarkenee mainiosti. En todellakaan valita.
Zara coat+skirt/ Asos bag/ BikBok shoes+hat+shirt

2 comments:

  1. Vau, upea asu. Olet kyllä niin kaunis kuvissa. Malliainesta !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :) vieläkun olis 10cm lisää pituutta!

      Delete