2014/03/23

CASTLE
 Kauan kadoksissa ollut motivaatio on pikku hiljaa palailemassa samaa vauhtia, kuin kevätkin. Osasin jo ennen talvea uumoilla tänne blogiin pientä taukoa johtuen siitä, että kuvaaja ei olekaan enää ollut joka päivä käden ulottuvilla ja ne valoisat tunnit ovat olleet aika vähissä. Nyt alkaa näyttämään jo sen verran hyvältä, että uskallan luvata ettei tällaiset tauot tule enää kysymykseen. Työn alla on vielä blogille ihan täysin uusi modernimpi ja dynaamisempi ulkoasu, mutta siihen tulee muutoksia vasta kesäkuun alussa, samalla kun päivänvaloon astuu eräs projekti, joka on vienyt ja tulee viemään suuren osan mun ajastani tulevina kuukausina. Vinkkailen tänne asiasta heti lisää, kunhan saadaan hommat siihen kuntoon, että niistä kehtaa jotain huudella.
Istuskelen parhaillaan Turussa keittiönpöydän ääressä, ja viime kerrasta on tosiaan vierähtänyt melkein kaksi kuukautta. Jopa pidempään kun blogihiljaisuus kesti, heh. Viime kuukautena oon tehnyt koulujuttuja enemmän, kuin koskaan aikasemmin. Stailannut kahdet kuvaukset ja ollut mallina yhdissä, näätte lopputuloksen ens viikolla julkaistavassa Cosmopolitanissa. Sen lisäksi oon puuhastellut tämän yhden salaisen projektin parissa, ja perinteiseen bloggaaja tyyliin "saatta tosiaan kuulla asiasta lisää, heti kun se on mahdollista".
Tänään me käytiin Jassun kanssa pitkästä aikaa kuvailemassa paria asua, joista toiset toimii tän postauksen kuvituksena. Tällä hetkellä mun mielen on vallannut tupsut ja hapsut. Tuntuu että niitä on tullut vedettyä päälle harva se päivä. Vieläkun vois jättää sukkikset laatikkoon ja ulkoiluttaa ruskettuneita sääriä.
H&M dress, coat+bag/ Zara boots

2 comments:

 1. Ihana asu! :) Jaan täällä saman odotuksen sukkisten heivaamisesta, alkaa tulla jo korvista! Nää kuvat ei nyt kylläkään yhtään auttaneet mun Turku-ikävääni, oon sieltä kotoisin, mutta opiskelen Mikkelissä. Onneksi pian lomille sinne!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti :) no siihen ei oo onneks hirveesti aikaa ja turkukin tulee vaa kivemmaks paikaks kesällä!

   Delete